Tehnički kutak > Garaža
Gilera ice
dacerovs:
Sad gore samo nakacit Malossi MHR replicu pa i AC verziju i gonjat ju na tu bacvu, zvrk samo takav.
Sad je nekih 170€ na SA, al kvaliteta za oskara.
Jos i getribu duzu piknut i tjt.
Sent from my iPhone using Tapatalk
di.ky.73:
Jedino sto mi smeta je malen rezervar..
Shokre.:
--- Citat: matija84m - 03 Lipanj, 2019, 13:21:00 ---Fora je taj ice. Dosta rijedak skuter svida mi se kad je ovako u dobrom stanju. Cuvaj ga i samo gas.
A midrace da :headbang: To bi bilo zgodno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa i nije bio u dobrom stanju baš... nije vidio miniwasha jedno 5 god, curila pumpa ulja, pustali semerinzi, sve masno, izašao je nekako plovak na rezervaru ulja malo van pa mu je i cijela rama bila u sredini masna od nataloženog ulja, sic je bio cijeli poljepljen izolirkom i tako... 😂 za sad ce ostati serijala jer jos neznam da li cu si ga ostaviti ili ide pa pa 😁 imam dosta ponuda za prodaju a zao mi je jer je raritet skoro a i fora mi se vozi.
balki:
Odličan!! Malo me emocije peru kad vidim da neko ICE-a slaže :headbang:
To sa plovkom posude ulja tj dihtungom im je klasika bila. Sretno i pratim
matija84m:
--- Citat: Shokre. - 04 Lipanj, 2019, 08:46:43 ---
--- Citat: matija84m - 03 Lipanj, 2019, 13:21:00 ---Fora je taj ice. Dosta rijedak skuter svida mi se kad je ovako u dobrom stanju. Cuvaj ga i samo gas.
A midrace da :headbang: To bi bilo zgodno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa i nije bio u dobrom stanju baš... nije vidio miniwasha jedno 5 god, curila pumpa ulja, pustali semerinzi, sve masno, izašao je nekako plovak na rezervaru ulja malo van pa mu je i cijela rama bila u sredini masna od nataloženog ulja, sic je bio cijeli poljepljen izolirkom i tako... 😂 za sad ce ostati serijala jer jos neznam da li cu si ga ostaviti ili ide pa pa 😁 imam dosta ponuda za prodaju a zao mi je jer je raritet skoro a i fora mi se vozi.
Bitno da je sada ok. Na slici izgleda super a te sitnice se lako srede :headbang:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju