Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 70 - By RunnerSukosan
dario007:
W9 si odma spusti na 1.zub,da ti olaksam stelung,sve ostale kombe dost trokiraju ako nema gljive.
RunnerSukosan:
Skuzio sam to,imam i w7
RunnerSukosan:
Aerox je veci dio vremena lezao u garazi jer se nisam imao vremena zezati se oko toga..
Temp nije bila dobra i rolice su bile dobrano teske.
Dobio sam novu pumpu za sicu pa mi se staru nije dalo reparirati..
Narucen odgovarajuci senzor za temp sa satom i rpm cukica (koja ne radi...)
Dizna je za sada 88, ler 50 (original s karba),igla w7.. Smjesa je vise manje ok al moram rijesit trokiranje na 1/3 gasa.. To kad opet vremena uhvatim zbog posla :laughing7:
Narucene ler dizne.. Probati cu jos da vidim kako ce radit na 23mm ulazu da ubijemo potrosnju malo.
Rolice ofrlje ubacene 5.0 i skuter se preporodio,ostaje jos ispitat power band..
Uspio sam nabrati 100-102 sa sugavim multicem i batina polutkama koje za peza remen nisu.. Tkd ostaje samo overrange kao opcija.. Temp je na 69-70 i ne ide preko
PchelaUbica:
:Odlicno mrale. Kad se to jos na finjaka postela i ubaci overrange ici ce to i 115 gpsa :icon_thumright:
Sta je sa peza remenom i batina polutkama?
Nemoj da te zvonkec cuje xD
RunnerSukosan:
Aerox se vozio kilometara otprilike koliko je i tema neaktivna :laughing7:
Nova stage6 gnoj pumpa vode pripisala pa se cekalo na novu, a dok je nova dosla stara je reparirana i jedna ostavljena za u stek i sad opet vozi :icon_biggrin:
Samo eto od pustog cekanja gluposti padaju na pamet pa sam uzeo rms zvono, polini ovr vario i yasuni c20 te ide u stelu pa ce sluzit za karting stazu :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju