Tehnički kutak > Garaža

Rox MHR 77 pekara edition by:Ditek&Fadil

<< < (3/7) > >>

Fast Nrg:
I tako roxana se upoznala sa makinom prvi taktovi su bili odradeni sa nekom sajlom gasa cudnom pa je pwk doslovno otvaro samo do pola.Napravila se sajla u komadu i taj problem je rjesen.Bilo je raznoraznih zakebancija tipa te sajle,izrade spacera za ispod cilindra,propucavanja radi lulice,udaranje lulice u ram,zacvikavanje kurble radi podloske varia i tako razno razne sitnice koje su nas dovele u iNber ali mislim da se i moj prijatelj Ditek slaze da se trud isplatio ogromno hvala njemu jer je udaro 2tjedna svaki dan po njemu isto tako i djevojci i radetu i svima koji su na neki nacin pomogli da nakon dugo vremena imamo high endica na cestama Zagreba.Samo cu rec da ovo nije jos finalni proizvod ima Fadil jos nekih tajnih aseva ali doci cemo i do toga sa vremenom ali da i ovako ide jako jako jako krvavo fremdic.Stay tuned i evo slike finalnih radova

DEKL RAZBUSEN

where is the nearest exxon mobil

I POFARBAN

UREDENE HRAPAVE I STAVLJENE STR8 GAJNC NOVE PLAJE

NABAVLJEN I TOMASELI BRZI GAS

IZREZANA KADA ZA BRZI PRISTUP SVEMU

KUPLJENA I NOVA BOCNA RMS

EVO I SLIKA KAKO TO U KONACNICI IZGLEDA TREBA JOS NEKE PLASTIKE STAVIT POFARBAT FELGE EVENTUALNO TAPICIRAT SIC I TAKO IMA JOS SITNICA I NARAVNO UFAZIT GA MAXIMALNO...

I DA PAO JE JUCER NOCNI DIR SA DITEKOM I ZIPETOM FINO SMO SE PROPELJALI MAKAR SMO MALO OPREZNI RADI STELE EVO I NEKE SLIKE

gas station near my location

Ima i videja nekih nije neki extra kvalitet radi mraka ali bit ce postavljeni.Kazem rox jos nije gotovo ali sve sta ce se jos radit cemo obavjestavat i jos jednom hvala Diteku :notworthy:

SETUP(trenutni)”mjenjat ce se jer je tek slozen”
Malossi MHR 77 big bore kit
Barikit 85mm klipnjaca
Spacer ispod cilindra
Mhr iglicasti
Stage 6 rt prirubnica
Stage 6 28 pwk
Malossi e13 gljiva(ima gljiva u steku Fadil ali trebam dizne)
Usis neki divlji neznam koja je marka
Malossi overrange komplet 2005
Top performance getriba+Nardo poklopac
Serijska struja pomaknuta u advance
Naraku cdi
Roost team 2 auspuh
 :glasses9: :frajer:

ditek:
Napokon  :icon_thumright:

Video ćemo okačit kad snimimo neš normalnije, sinoć je bio noćni đir pa se niš ne vidi, a i nije nas imo ko snimat :D

Ko zna kak ide Zip -> Rox je jači od Zipa i to dosta, odlazi konstantno.. nešto tipa Fadilovog SR-a sa Kuceljom i PWK, možda i jače..

Treba se poigrat sa kvačilom jer trenutno dosta klizi do cca 20kmh i tu gubi dosta, tako da u staru mu još uvijek Zip parira  :icon_biggrin: ali iz letećeg starta nema šanse.. Zip ko da DREVU ima  ;D

dario007:
Hvala Fadile sto si me spomenuo,cast mi je biti barem mali dio ovog projekta,ali g.Ditek tu odnosi najvece zasluge.Napravio je muski posao u dva tjedna.Vidio sam video i mogu rec da zipari dobrano odlazi,a vecina nas zna kako ta zipara ide brutalno.

Bravo decki i samo naprijed.Ps nemoj mi slucajno davat dzir jer bum se opet nabrijao  :toothy12:

SF2 Freak:
Tomaseli kroz cuku   :laughing7:  a jesi spaljen majke mi   :headbang:

The Nightrider:

--- Citat: SF2 Freak - 05 Lipanj, 2019, 07:36:23 ---Tomaseli kroz cuku   :laughing7:  a jesi spaljen majke mi   :headbang:

--- Kraj citata ---
Koji car, da se odmah zna koliko troši  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju