Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 180 SP tuning

<< < (3/4) > >>

Bump:
Dok istrazujem gdje i sta jos kupiti malo sam odlucio sve ocistiti i provjeriti, otvorio sam getribu, bila je crna diht masa na malom poklopcu pa vjerujem da je vec nekad otvarano. I ne znam kako bi podloške trebale stajati u orginalu ali ovako sam zatekao, 3kom prema malom deklu, dvije vanjske tanke ova srednja malo deblja. Radi se o blokovima 2003 matica van ako sto znaci

BP:
Fali ti jos jedna deblja sajbica s druge strane zupcanika. Ova deblja kaj je izmedu dvije tanke sajbe bi trebala biti od teflona/plastike. Zapisao sam si kako tvornicki stoje pa ako treba mogu ti sliku posalt kad doma dođem

aprilija top:
https://imgur.com/dx1nGjQ tanka debele tanka i na kraju tanka

Bump:

--- Citat: BP - 04 Lipanj, 2019, 19:47:04 ---Fali ti jos jedna deblja sajbica s druge strane zupcanika. Ova deblja kaj je izmedu dvije tanke sajbe bi trebala biti od teflona/plastike. Zapisao sam si kako tvornicki stoje pa ako treba mogu ti sliku posalt kad doma dođem

--- Kraj citata ---

Imam tu debelu al ju nisam slikao, ta mi izgleda isto ko neka sendvic sajbica ali se ne razdvaja.
Da da ova debela je neka teflonska tako da bi po tome trebalo biti to to ako je raspored dobar

Bump:
Evo cisto da se javim da ne ispadne da sam samo otvorio temu za informiranje i nestao. Hvala svima na pomoci koji su se javili na temu, a posebno Dariu, Žoltu i BPu koje sam i privatno gnjavio.

Nabavljao sam dijelove postepeno tak da si stvorim placebo efekt da sam manje love zdrobio  :icon_biggrin:

PM prostreet 2 kit
PM xtech 59 spuh
Malossi RHQ radilica
Dellorto phbl 25 u malossi pakiranju
Multivar
Delta
Moto tassinari v-force 3 usis

Fali mi jos PM tsab support arm, neznam jel mi malossi torque potrebna investicija?, razni ležajevi, seleni, semerinzi, prirubnica, šarafici...

Plan je to sloziti na preraden airbox, pumpu za ulje ostavljam samo cu novu uzet, isto kao i standardnu vodenu. Mozda liznut samo blokove prema PM cilindru?

Uglavnom ako tko ima sta za dodat ili izbacit neka slobodno pise znam da vas ima pametnih. A kad skupim jos ostale sitnice budem otvorio temu u garaži ili ce se ovo prebacit u garažu kako je vec jednostavnije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju