Tehnički kutak > Tuning skutera

Lose ubrzanje

<< < (2/7) > >>

ljubo46:

--- Citat: Mateo3004 - 28 Svibanj, 2019, 21:08:53 ---Koje karike da kupim?

--- Kraj citata ---
Jao brate pa koji kit imas...dr evo
Pa karike za dr evo...neces valjda za tomosa  :icon_scratch: :icon_tongue: :laughing7:

I kak to mislis palio gumu na tek sastavljenu masinu...hahah

I ne treba ti sto tema, mozes sve u jednoj pitat o svom skuteru...iduca ide u smece odma... :toothy12:

I koja je igla u tom karbu? Cok je elektronski ili rucni?
Koji remen i jel nov?

Mateo3004:
Ne znam dal da placem majke mi eto koliko sam para dao i truda i zivaca i sve i na kraju sta dobijem
Od motorpartsa kutijica je samo bitna jel to to ne razumijem se bas  sam ja to iz njemacke uzimao a stvarno mi se vise ne da mislio sam ovdje u bosni ako ima uzeti mislim da je a20 elektronski cok nije spojen i remen od polinija nov

ljubo46:
Cek das tolike pare i onda se toliko fusari pa jel ti nije zao truda i para...cok ima svoju funkciju zasto onda nije spojen i prekontroliran??? :dontknow:

Mislim ne moze to tako...sorri i bez ljutnje ali ne razumijem :nono: :angry9:
Igla a20 dizna ide minimum 80..
I obavezno preradit airbox...
Sve ima na forumu
Ne trazis dobro.. :icon_thumright:

tdj595:
Slazem se, nemas se sta jadat i zalit koliko si para dao... airbox pretpostavljam nije otvoren pa trokira sve skupa... i 72 dizna ce bit premala kad se airbox otvori na odgovarajucu mjeru za 17.5 karb... i cok spojit... i sto ti kaze ljubo, imas na scooter attack karike za drevo za 20ak eura nikakve kineske sjebat ces sve. Ne znam kako moze karika puknut znaci da se nepravilno navlacila na klip, pa to je celik ne puca to tek tako

Lose ubrzanje ti je najmanji problem trenutno, mozda te i spasilo sto je sve nenastelano jer da si ga vrtio 3 sata vjerojatno bi cviknuo

Mateo3004:
Sta ja sada da radim kupit karike karike zamjenit sta dalje i kako stavio sam red sponge isto kao obicna spuzva kakva bi opcija bila gljiva svidja mi se zvuk a i imao mi je prijatelj na f12 i odlicno ga je sluzila na koje mjesto prsten itd moze li jedna poruka da po njoj odradim sve sta treba i da mi motor ide napokon????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju