Tehnički kutak > Tuning skutera
VXR srafi na airboxu
ChRiStIaN:
dakle fale mi ona dva srafa duga na airboxu koji idu u blok motora...zna netk odimenzije jer ovo mi je katastrofa, sve se trese sam da ne otpadne a tak se necu vozit! Mozda su i za ostale kubikaze isti gabariti
2TDottore:
uzmi subler i izmjeri s njim dubinu rupe i kupi si serafe.
ChRiStIaN:
--- Citat: 2TDottore - 21 Listopad, 2008, 12:54:31 ---uzmi subler i izmjeri s njim dubinu rupe i kupi si serafe.
--- Kraj citata ---
nemrem nac jebeni subler nigdje doma ko da je ispario...ajd ak neko slucajno ima pri ruci sraf nek vidi
2TDottore:
netreba ti ni subler.gurni bilo kaj samo da ide u rupu i s tim izmjeris.Snadji se druze reko Drug Tito. :wav:
dhorvat:
--- Citat: KicHo7 - 21 Listopad, 2008, 12:49:01 ---dakle fale mi ona dva srafa duga na airboxu koji idu u blok motora...zna netk odimenzije jer ovo mi je katastrofa, sve se trese sam da ne otpadne a tak se necu vozit! Mozda su i za ostale kubikaze isti gabariti
--- Kraj citata ---
Kaj ti nije i u Zagorju već po malo to vibriralo? Ljepo ti veli Dottore. Stavi neki tanki štapić unutra i zacrtaj do kud ide šeraf i to je to!
Kasnije izmjeri sa bilo čim (metar imaš valjda) i kupi šeraf po tome :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju