Ostalo > Motocikli

Kawasaki er6f/n

<< < (2/2)

bsrnec:

--- Citat: JogFromYamaha - 17 Svibanj, 2019, 21:25:39 ---Tocno tako imala je problem s ramom i F serija je imala problem s prednjom plastikom koja je na desnoj strani kre fara pucala u unutrasnjosti te proizvodila zvukove i vibracije pri voznji, kawasaki je strucno savjetovao tretiranje purpjenom.
U seriji 2009 na novije vise nema problema sa tim motorom i pouzdano je dobar.

--- Kraj citata ---
Imao sam er 6n 2008... sa 20 tkm ga kupio.. 34tkm prodao... Vibracije, plastike..
Jednostavno nije mi legao... provozaj npr. fazer 600 2005 na dalje i vidjet ces razliku.. ili nešt s 4 cyl o kojima ti govorim...

I da.. Na 30 tkm je hebal nekvi senzor.. Trebal je na kompjutor da se uskladi protok zraka i gorivo...
Kupi nešto 4 cylindra 600+ jer ovo bude ti dosadilo jako brzo.. Da ide ljepše nego je fazer išao na zadnji.. ide :)

lukazikaovic:
Ne želin spammat temu .... ali...
Dobronamjeran savjet, ne sidaj na ništa jače od 35kW nakon 50tice sa base kiton.
Puno toga se nauči kroz godinu-dvi vožnje nekakvog xt-a,pegasa,klea.

Sa base kita prić na 72 konja ravno je bungee jumpingu bez konopa.
Osin toga polažeš za A2, a puno se toga pisalo zadnjih dana o pokusajima atestiranja jacih motora na A2 kategoriju.

shogun:
Ako je budala a to sam mora znat poginut ce i na 35 i na 135kw

JogFromYamaha:
nije samo ako budes pazil ces prezivjeti, treba se iskustvo sagraditi.
Ja sam polagao pred preko 15 godina za A i imam dosta kiometara na 1000cc alinije to motor koji das nekome pa da se on pazljivo vozi. Nemas ti iskustva u njemu i nemas iskutva kako se on ponasa u kriticnim situacijama do kojih ce doci. A najvaznija je zrelost da znas kontrolirati ruku gasa i vozit se i 50 i 60 po gradu.
Vozi za pocetak nesto sa 70 konja pa onda na jace inace si kupujes vraga za garazu.
To da er6n nije fini motor dok ga usporedujes sa drugima i da nije 4 cilindras i da nema tu mirnost rada to sve stoji ali on je to sto on treba biti, motor za ucenje i za ljude koji imaju vozacku a nisu godinama vozili nista. Jako je dobar za naucit se voziti i oprasta jako puno stvari jer ima za svoju snagu odlicno podvozje i kocnice koji se u kriticnim situacijama imaju jako puno mjesta za kompenzaciju tvojih neiskustva.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju