Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zašto tunirat 50cc skuter?!
lukazikaovic:
--- Citat: RunnerSukosan - 07 Svibanj, 2019, 00:49:40 ---Maa za kamere govorim, nece predstavljat neki problem
--- Kraj citata ---
Nije ni lovačko društvo šta je nekad bilo... Ako ne budu punjene olovon predstavljat ce velik problem :laughing7:
Pogledaj malo po netu sta sve može.
Model je Cordon M2
http://simicon.com/products/speed-and-traffic-enforcement/cordon-m2/
RunnerSukosan:
Super i sta, usporis kod kamere i dalje normlano... Jedino strancee moze po dzepu udarit. Ionako ide toplo vrijeme pa sam stalno na motoru
Neka stavljaju kamere, tako i treba :glasses9:
lukazikaovic:
--- Citat: RunnerSukosan - 07 Svibanj, 2019, 01:00:21 ---Super i sta, usporis kod kamere i dalje normlano... Jedino strancee moze po dzepu udarit. Ionako ide toplo vrijeme pa sam stalno na motoru
--- Kraj citata ---
Pitanje je jesu li sve lokacije javno određene tj. najavljene.
Bitno je ne popit kaznu u ovo doba kad tek montiraju. Nije problem kad za par miseci naucis sve lokacije napamet. Problem je sta sad procitas di ce bit ,a sutra sidnes na motor i ne razmisljas o tome.
Ko smi spontano tripnit više.
matija84m:
--- Citat: RunnerSukosan - 07 Svibanj, 2019, 01:00:21 ---Super i sta, usporis kod kamere i dalje normlano... Jedino strancee moze po dzepu udarit. Ionako ide toplo vrijeme pa sam stalno na motoru
--- Kraj citata ---
Hahaha. Lako neni za strance. Kad mi domaci smo svaki dan pod kontrolom kamera.
Stranac dode i ode i nema ga.
RunnerSukosan:
A jbg mozda je nekad i bolje.. Kad vidim kako neki kreteni voze nije mi zao.. U svoju ulicu bi ih 5 stavio najmanje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju