Tehnički kutak > Tuning skutera
Radilica-odabir
3alfa3:
citat sa hr.rec.motocikli NEWS grupe:
Vrsimo mjerenja snage na dyno stolu
Snaga,okretni moment,ubrzanje,max brzina,greske u paljenju i ostalo
Sve informacije na mob 098 239 315
2TDottore:
--- Citat: hac - 23 Listopad, 2008, 17:44:52 ---ajd ak ti nije problem pitaj i obavezno neki broj uzmi da mogu nazvat ak imaju stol
--- Kraj citata ---
budem se ja zaletio samo ak nece kisa sutra padat. :icon_thumright:
dino gp1:
--- Citat: 2TDottore - 23 Listopad, 2008, 17:40:02 ---
--- Citat: hac - 23 Listopad, 2008, 17:34:41 ---kak se firma zove ili još bolje broj tel........baš me zanima.....bilo kakav info
--- Kraj citata ---
neznam nikakve informacije ali mogu sutra otic tamo ak stignem i pitat pa ti se javim na PM ak oces.Ali osim njih ima ti Grigić stol za mjerenje snage al neznam dal moze mjerit skuterima a osim toga je i dosta skup.mislim da kosta 500kn i treba se narucit. :sad1:
--- Kraj citata ---
Preskupo, to bi trebalo doći oko 200-250kn!
2TDottore:
--- Citat: dino gp1 - 23 Listopad, 2008, 17:57:28 ---
--- Citat: 2TDottore - 23 Listopad, 2008, 17:40:02 ---
--- Citat: hac - 23 Listopad, 2008, 17:34:41 ---kak se firma zove ili još bolje broj tel........baš me zanima.....bilo kakav info
--- Kraj citata ---
neznam nikakve informacije ali mogu sutra otic tamo ak stignem i pitat pa ti se javim na PM ak oces.Ali osim njih ima ti Grigić stol za mjerenje snage al neznam dal moze mjerit skuterima a osim toga je i dosta skup.mislim da kosta 500kn i treba se narucit. :sad1:
--- Kraj citata ---
Preskupo, to bi trebalo doći oko 200-250kn!
--- Kraj citata ---
Tolko je god grigica a on posto navodno ima najbolji stol za mjerenje u HR zato i uzima tolko para.Pljacka a sta ces. :sad1:
kecbaya:
hac brate jel bolja rhq ili hpc radilica...koja bi bolje pasala na stage6 racing a koja na tpr
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju