Tehnički kutak > Tuning skutera

Radilica-odabir

<< < (17/24) > >>

2TDottore:

--- Citat: veka84sb - 23 Listopad, 2008, 12:56:55 ---
--- Citat: 2TDottore - 23 Listopad, 2008, 12:53:28 ---
--- Citat: DvdAerox - 23 Listopad, 2008, 12:40:53 ---imo je zx-a ali mu je relativno visoko vrtio za zx-a.... a skut je i odlicno iso....staaaaaaaaaaaaaaaari  :o  nrg

uglavnom preko 10.000 prosjecno....

--- Kraj citata ---

zasto svi onda trube da se motor sa zx-om nemoze zavrtit preko 10000. :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Tko trubi? Moze dokazano ,vrti se na krajnoj na oko 10.200 do max 10.500

--- Kraj citata ---

to sam i ja reko.zato stavljam ubrzo sebi obrtaljku da vidim da moze preko 10000.

dhorvat:
Di se radi Dyno test? Jel se on vrši na radilici ili na kotaču kod skutera? Na kotaču mi je malo blesavo radit graf. Možda jedino snaga/kmh.

3alfa3:

--- Citat: dhorvat2 - 23 Listopad, 2008, 15:09:15 ---Di se radi Dyno test? Jel se on vrši na radilici ili na kotaču kod skutera? Na kotaču mi je malo blesavo radit graf. Možda jedino snaga/kmh.

--- Kraj citata ---

Na kotacu, jer bi te jedino taj podatak trebao zanimati. Mjeri se snaga i moment.

dhorvat:

--- Citat: dhorvat2 - 23 Listopad, 2008, 15:09:15 ---Di se radi Dyno test? Jel se on vrši na radilici ili na kotaču kod skutera?

--- Kraj citata ---

Nisam dobro postavio ovo prvo pitanje:

Di mogu napravit taj test? Ko to radi?

To sam htel prvo pitat... Po meni bi bilo najlogičnije da se stave najteže rolice (tipa 9-10 grama) i onda da se na kotaču mjeri! Al bi htel da se vidi i na kojim obrtajima je kakva snaga i i sto tak i za moment!

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 23 Listopad, 2008, 17:13:04 ---
--- Citat: dhorvat2 - 23 Listopad, 2008, 15:09:15 ---Di se radi Dyno test? Jel se on vrši na radilici ili na kotaču kod skutera?

--- Kraj citata ---

Nisam dobro postavio ovo prvo pitanje:

Di mogu napravit taj test? Ko to radi?

To sam htel prvo pitat... Po meni bi bilo najlogičnije da se stave najteže rolice (tipa 9-10 grama) i onda da se na kotaču mjeri! Al bi htel da se vidi i na kojim obrtajima je kakva snaga i i sto tak i za moment!

--- Kraj citata ---

imas u luckom kad ides iz zg-a prije skretanja za mercatone sa desne strane ducan koji prodaje quadove i motore.Oni imaju stol za mjerenje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju