Tehnički kutak > Tuning skutera
Radilica-odabir
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 22 Listopad, 2008, 23:30:11 ---
--- Citat: SlowRider - 22 Listopad, 2008, 22:15:39 ---Sorry majstore, ali skuzio sam da stalkera vozis kao penzic, a kad vozis tudji skuter, cupas mu dusu :thefinger: :evil6: :laughing3:
sad znam zasto nisi isao na Grobnik sa Stalkerom, iako sam to znao dok sam te vidio na vxr-u :thefinger: Vjerojatno bi bio u ulozi Roberta iako bi se mi vozili normalno :laughing1:
--- Kraj citata ---
POOOTPIIIIS!!!!! :icon_thumright: :icon_tongue: :jerk: :notworthy: :toothy3:
- prijedlog za novo ime @2TPenzioner :toothy9:
ONTOPIC: Što se radilice tiće ja ju nikad nebi konstantno vrtil preko 9500 okretaja... A to kaj se tebi čini da si ju sa MHR replicom vrtil na 9000, varaš se.. .Možda blizu al sigurno ne 9000. 8500 maximala! 9500-10000 hiljada je bil od @efz-a i tvoj se sigurno nije vrtil tak jako... I plus toga si imal brutalnu kompresiju i zato ti nisu trebali obrtaji da bi imal tolku snagu!
--- Kraj citata ---
j#bo ja tvoje procjene okretaja napamet.bas cu si kupit obrtaljku da vidim kolko se sad vrti gus. :beah:
DvdAerox:
serijska piaggio radilica izdrzi bez beda mhr replicu, evo moj frend ju je tek iso mjenjat na 23-24tkm a imo replicu nekih 17-18tkm...
2TDottore:
--- Citat: DvdAerox - 23 Listopad, 2008, 08:43:03 ---serijska piaggio radilica izdrzi bez beda mhr replicu, evo moj frend ju je tek iso mjenjat na 23-24tkm a imo replicu nekih 17-18tkm...
--- Kraj citata ---
koji spuh je imao gore.
nesho_SR:
sigurno neki yasuni R.. ne vjerujem da je imao malo jaci midrace spuh.. :dontknow:
DvdAerox:
imo je zx-a ali mu je relativno visoko vrtio za zx-a.... a skut je i odlicno iso....staaaaaaaaaaaaaaaari :o nrg
uglavnom preko 10.000 prosjecno....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju