Tehnički kutak > Tuning skutera
Radilica-odabir
2TDottore:
--- Citat: veka84sb - 22 Listopad, 2008, 21:13:24 ---Dali ima netko iskustva sa mid race kitom i spuhom na seriskoj radilci, ,dali se tu javlja problem u radilici ili lezajevima? Koliko sam do sada se informirao nisam primjetio da su ne seriske radilice bolje od seriskih osim sto su ispunjene (u to ne ulaze one jako skupe radilice ,kod njih ima razlike)
--- Kraj citata ---
ja bi sigurno stavio sebi midrace setup na serijsku radilicu uz uvijet da radilica nije bas presla jako puno kilometara jer je onda upitna potrosenost donjeg iglicastog ak nije prosla puno kilometara samo bi promijenio bocne lagere i iglicasti.ove najbolje trkace radilice imaju pune polutke i zbog toga su teze ali kad se zavrte bolje se vrte od serijske a one najbolje imaju i klipnjacu od titana.Npr. ona malossijeva mhr za skoro 600eura.
dino gp1:
--- Citat: 2TDottore - 22 Listopad, 2008, 21:22:23 ---ja bi sigurno stavio sebi midrace setup na serijsku radilicu uz uvijet da radilica nije bas presla jako puno kilometara jer je onda upitna potrosenost donjeg iglicastog ak nije prosla puno kilometara samo bi promijenio bocne lagere i iglicasti.ove najbolje trkace radilice imaju pune polutke i zbog toga su teze ali kad se zavrte bolje se vrte od serijske a one najbolje imaju i klipnjacu od titana.Npr. ona malossijeva mhr za skoro 600eura.
--- Kraj citata ---
Mislim da nebi puno izdržala sa "srednje" jakim midrace kitom tipa due+ :dontknow: uz ostale stvari koje idu uz taj setup :)
2TDottore:
--- Citat: dino gp1 - 22 Listopad, 2008, 21:38:10 ---
--- Citat: 2TDottore - 22 Listopad, 2008, 21:22:23 ---ja bi sigurno stavio sebi midrace setup na serijsku radilicu uz uvijet da radilica nije bas presla jako puno kilometara jer je onda upitna potrosenost donjeg iglicastog ak nije prosla puno kilometara samo bi promijenio bocne lagere i iglicasti.ove najbolje trkace radilice imaju pune polutke i zbog toga su teze ali kad se zavrte bolje se vrte od serijske a one najbolje imaju i klipnjacu od titana.Npr. ona malossijeva mhr za skoro 600eura.
--- Kraj citata ---
Mislim da nebi puno izdržala sa "srednje" jakim midrace kitom tipa due+ :dontknow: uz ostale stvari koje idu uz taj setup :)
--- Kraj citata ---
moguce.trebalo bi napravit mali test.skroz novu serijsku radilicu vrtit cijelo vrijeme na midrace setupu na oko 12000 da se vidi bas kolko bi izdrzala. :icon_tongue:
dino gp1:
--- Citat: 2TDottore - 22 Listopad, 2008, 21:46:49 ---
--- Citat: dino gp1 - 22 Listopad, 2008, 21:38:10 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
moguce.trebalo bi napravit mali test.skroz novu serijsku radilicu vrtit cijelo vrijeme na midrace setupu na oko 12000 da se vidi bas kolko bi izdrzala. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Može, ti ga financiraj :laughing7:
2TDottore:
ja sam ju vrtio na mhr replici sa zx-om na preko 9000 3 godine i nije pokazala znakove umora.jos sam je poslije vrtio na malossi sportu dok jednom prilikom nisam dosta zaserafio maticu na variomatu koja se naravno odserafila i pojela zube na toj radilici koja je sad jos uvjek doma i nema nista lufta na klipnjaci. :toothy9:
Sad nek neko drugi testira ja sam dosta. :beah:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju