Tehnički kutak > Tuning skutera

Radilica-odabir

<< < (7/24) > >>

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Listopad, 2008, 23:53:26 ---RMS-ova ima dokazano losiji lager na klipnjaci od TOP-ove.
Sto niej bilo dobro na tvojoj TOP-ovoj?

--- Kraj citata ---

Spigala se! A tvornička greška je bila kaj je klipnjača bila napravljena da nije sjedala u centar polutki nego bliže jednoj i kad se to počelo pigat polako, počela mi je klipnjača strugat po polutki i mašina zacvikavat počela...

Iam tu radilicu doma, ko nova je još, dal sam ju ravnat kod onog frajera iza dinamovog stadiona ali klipnjača je još uvijek di je i bila... tak da ništa! I reko je da ju nemre centrirat kak se spada jer su polutke nekak popigane... nisam točno skužil na kaj je mislil  :dontknow:

ryder on the storm:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Listopad, 2008, 17:15:34 ---
--- Citat: ryder on the storm - 21 Listopad, 2008, 17:09:57 ---pitao sam i ja, 600i neki kusur je tu u puli,tako da ću ako sad stavljam stavit to

--- Kraj citata ---

To je manje nego posao + lageri i semerinzi (koji se obavezno mijenjaju kod svakog otvaranja blokova).
NE isplati ju se kupit samo privremeno. Kupi odmah kvalitetnu radilicu.

--- Kraj citata ---
MA , ZA SAD IDU GORE NOVI LAGERI I semerinzi, a za dalje bumu vidli!

2TDottore:
zato i kazem da se serijska najvise isplati ostavit do nekog slabijeg  midrace-a.i ja sam cuo da je kavez od donjeg iglicastog na rms radilici dosta lose kvalitete a i i gornji glicasti mi se nekak ne cini bas kvalitetan tak da nebi uzeo rms-ovu nikad a kaj se tice topove stvar je malo bolja ali zna se naletit na radilicu koja nije bas dobro balansirana ili centrirana tak a ni nju nebi uzeo.prva koju bi uzeo je malossi hpc. :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: 2TDottore - 22 Listopad, 2008, 08:54:27 ---i ja sam cuo da je kavez od donjeg iglicastog na rms radilici dosta lose kvalitete a i i gornji glicasti mi se nekak ne cini bas kvalitetan

--- Kraj citata ---

Ma gornji je smijesan i na RMS-ovo i na TOP-ovoj.

Malossi je odlicna radilica za jake midrace i slabije race setupe, ali i tu se da naletiti los primjerak.
Imao sam je nekih 6000-7000km i onda je provrtila lezaj. Vozio je skut dalje bez problema, samo je bilo malo lufta n astrani variomata pa sam ju zamijenio.
Nakon toga vozim TOP-ovu oko 15000 km i u redu je.

dhorvat:
 :o :o :o

Pa kak ti tak ležaj ide lagano van? Ja i na TOP-ovoj i na Malossi i na tvorničkoj radilici sam izbijal ležajeve van! Kaj na Piaggiu normalno tak idu glatko?  :o :o :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju