Tehnički kutak > Garaža

Piaggio nrg mc3 by Fico

<< < (19/22) > >>

Fićo98:
Dok sam jos doma i da iskoristim to

Ovako, nabavio sam novi amortizer za nrg prije par dana posto je onaj propišao i samo ta stavka me djeli da bude motor udoban, nisam znao da je piaggio tako zahvalan i jednostavan na nekim stvarima, eto danas mi se je dogodilo da kad sam skinuo amortizer da je motor ostao u istom polozaju kao i kad sam maknuo amortizer, ne znam jel to tako ubicajeno ili samo sreca ovaj put sam se prvi put susreo sa time

Naravno danas sam jos provjeravao jedne blokove od sr 150 matica van i ustanovio sam da su blokovi ispravni i spremni za slaganje

Pošto doma imam sve za slaganje bb mašine vjerojatnost je ta da ce mašina završit na nrg ili ce bit za štek roxa

Naravno nabavio sam i dvije nove nkg svjecke, zato se malo krpam s jednom od bba selim na nrg da bi jedan upalio naravno tu muku sam rjesio

Tako da imam sad 3 indeticne svjecke

zvonkec92:
Fico samo slazi, sve prebaci na BB da kolje i ubija

PchelaUbica:
Fico " eto danas mi se je dogodilo da kad sam skinuo amortizer da je motor ostao u istom polozaju kao i kad sam maknuo amortizer"
Jel to haiku pises :D

Ferly:
Fico nek i nrg bude bb  :headbang:

Fićo98:
Zdravo ekipa evo da se javim da radim pripreme za slaganje jos jednog bba u mom dvorištu, naravno Ac ce se slagati

Ovako, znaci nabavio sam si vxr vilice i krenuo s prebacivanje vilica, naravno sve pase osim kocione celjusti

Ovako je to izgledalo s vilicama od 50ke

Ovako to izgleda s vxr vilicama, cekam da mi dode prednja celjust od vxr-a da bude to kompletno

Naravno isprobao sam voziti skuter je full udoban, drugačiji je polozaj sjedenja, morat cu nabaviti bocnu bogatu, jer ovako je previsok i centralna nogara trenutno nema nekog smisla, skuter stoji ali nije to to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju