Tehnički kutak > Garaža
Piaggio nrg mc3 by Fico
Corector:
Lezaj na MC seriji je izlozen atmosferlijama pa hoce zahrdjat, a recimo Runner ima onu plasticnu kapu kao zastitu.
Fico ovo je dibar apgrejd, ti ima da s ovim spuhom drzis pitomiji base setup.
zvonkec92:
Fico, imam nov novcat top za yasuni R u šteku, a nemam više nikakav yasuni pa ako te svrbe novci dozvolio bi topcini da napusti štek
Fićo98:
Pozdrav ekipa, da se javim ovaj put se javljam bez gipsa i krecem dalje u skuteraske vode
Da nebi bilo da Nrg nema problema upravo se javio prije 2 tj dok sam imao gips, problem je bio taj da je nrg poceo teze paliti sve dok nije bio kod mene, sogi posudio dok su lijepi dani..
Poceo sam laganini hodati i danas sam zacrtao da rjesim problem
U pocetku danas kad sam pokusao paliti skuter javio se 2-3 puta i zatim je bio mrtav nit traga nit glasa, krenuo sam redom i prvo skinuo svjecku, bila crna i zalivena, ocistio vratio i opet nista ne pali, zatim sam skuzio da je grana od auspuha ispod cilindra mokra od benzina, pogledam crijeva uredna su i cine se ok, zatim izvadio filter zraka a on je bio mokar, pogledao frgic a on kao da je iz rata pobjegao
Uzeo kist, benzin i ocistio ga
Takoder i dizne ispuhao, bile su protocne ali ne bas dovoljno
Dao sam si truda i sredio kuciste filtera, a on je bio uzasan
Zanimljivo je bilo kad sam isao izvuc kuciste filtera pa skup s njim iscupao i frgic, vratio sve to nazad, vise puta provjerio ono gumeno crijevo kj ide iz kucista u frgic ono sjelo za oskara i uz to provjerio jel zategnut frgic, probao ja upaliti opet ni traga ni glasa, opet svjecka dolje kad ono opet crno i zaliveno, e rekao neces vise razbojnice skinuo svjecku s bba provjerio jel baca iskru, ono šiba struja ko luda, vratim od nrg a ono banana, stavio svjecku od bba a nrg upalio na pogled kurble, sad kresne na zub..
Naravno sad za koji dan planiram stavljati yasunia pa moze koja pametna, koju diznu da ciljam koje federe naravno koje rolice i koliko bi se yasuni trebao vrtit na 50ki?
tdj595:
Zamijeni tu gumu na sajli gasa vuce ti zrak tuda.
Sto se tice setupa ides standardno 62-64 dizna i to ti je to eventualno ako hoces poturpijas klipic na 40* i dignes iglu zub iako ne bi trebalo bit potrebno. Ne bi ti bilo lose nabavit stari tip airboxa samo sto onda moras blize 70 s diznom. I cok rucni nabavit.
A ovo sto se tice prijenosa to se moras sam poigrat imas dosta tema o tome. Yasunia R bi trebo vrtit na nekih 9500-9700 rpm. Ako je unutra multivar i ljubicasti onda cca 5-5.5 rolice. I federi srednje tvrdoce.
Fićo98:
Aha okej :)
Evo koliko god da sepam uspio sam namontirat yasunceta, stari arrow zvoni ko lud
Zatim malo provozao, a ono nije to to, naravno treba ustelat sad, osjeti se da je puno jaci auspuh
Naravno provjerio svjecicu i na punom gasu trokira, evo boja svjecke i koja je svjecka
Dizna je 64,zeleni centralni i crni mali federi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju