Tehnički kutak > Garaža

Piaggio nrg mc3 by Fico

<< < (14/22) > >>

dario007:
Fico vrati se na moj post na prethodnoj stranici,sve sam ti napisao...

PchelaUbica:
Vidis da se ne sali :P

srunner221:
Kako nema pomoci? Rade ti kaze da ti vuce fals zrak.. ja sam ti to reko kad ai me nazvo... vrati se na koji post iznad di sam ti napiso da sto manje diras...

Fićo98:
U jbt,tek sad vidim šta je rade napisao.. sry ekipa

Nrg je složen rade je bio u pravu,crijevo koje ide iz kucista u frgic nije bila lijepo sjela i tu je vukao zrak,nrg sređen za daljnje pobjede

Fićo98:
Evo da se javim da nrg i dalje vozi,nije zaribao,samo tocim i gasiram,bogme vrlo zahvalan skuter..

Današnje zgode i nezgode koje su mi se dogodile,negdje oko pol 12 krenuo do grada sve super sve 5 iskoristavam svaku minutu sunca vani dok se može i već negdje oko 13h krenuo do sesveta po slavonskoj aveniji uredno se vozio cca 100 gps,tamo obavio kaj sam imao i onda sve dok nisam došao negdje oko domovinskog mosta i skuzih da me nešto koči,dofuram se doma već 13:50 Idem stavit motor na centralni nogar kad ono banana .. strana koja se stiskala je pukla .. Ništa na brzinu izvadio udarni pištolj upucao par sarafa i izvukao centralni nogar,izvukao sam zbog tog što je druga strana strugala po gumi,već je 14:10 Ništa pićim ja opet prema domovinskom,prošao nadvožnjak dolazim do skretanja prema kozari boku kad ono motor se počeo gusit na punom gasu zatim i na pola .. Ništa tu sam odlučio okrenuti se prema doma da uzmem auto ako nrg krene dalje zaje*avat stao na prvom mogućem semaforu okrenuo se prema doma i kad ono kao da je nrg progutao knedlu i počeo se vrtit i vuc ko nenormalan .. Ništa opet se okrenuo i gas prema Sv.Ned i tokom vožnje skuzio sam da se motor više ne vrti ravno 8000 nego čak sad i 8200-8300... reko ludilo mraleee .. naravno kroz ubrzanje su sad ti obrtaji pa čak sve do krajnje,a krajnja brzina mi je još uvijek ista ... da btw mislim da je vrijeme da se otvori prijenos da se vidi šta se zapravo dešava i da se namontira laganini ditek polutka

Naravno nabavio sam ju i raskopao da vidim u kakvom je stanju... sad nekad pozalim što nemam škripac doma ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju