Tehnički kutak > Garaža
Piaggio nrg mc3 by Fico
zvonkec92:
Fico koji je to skuter vec u šteku, 4. ?
PchelaUbica:
--- Citat: srunner221 - 04 Svibanj, 2019, 16:55:50 ---To je bio moj nrg, gore je reza i polini vario vuce 103gpsa. Tako da bez ovih glupih komentara nije moguce, nije mjerio i ostalo... Takoder su gore novi klip i karike a cilindar mint stanje.
--- Kraj citata ---
Hahah koji si ti glupson ! Pa sta sam ja rekao vec da on nije mjerio
I omda ti dodes. I potvrdis to da si ti mjerio a ne on.
Otvorili ste dvije iste teme. Ti prije mjesec dana, i on sad. Zato i znam
Fićo98:
--- Citat: Pupo - 04 Svibanj, 2019, 16:59:18 ---Nek ti je sa srećom i da nemaš problema s njim! :headbang:
--- Kraj citata ---
Hvala mrale hvala :hello:
--- Citat: zvonkec92 - 04 Svibanj, 2019, 17:16:16 ---Fico koji je to skuter vec u šteku, 4. ?
--- Kraj citata ---
Mrale blizu si 3. je :glasses9:
--- Citat: dacerovs - 04 Svibanj, 2019, 16:43:07 ---Do kuda je dosla kazaljka od kmh???
Zna i taj gps gluposti pokazivat, aplikacije nisu bas pouzdane.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Kazaljka se zakuca do km/h al s druge strane
Corector:
Evo ja sam prije 1h ispostovo nrga tako kako si rekao s kazaljkom, da podcrta kmh. I onda sam ga razlaufao jos za pola cm. Al dobro to je po satovima, ima razlika makar je vecina ujednacena. Nrg mc3 je jako uzak, ne jebe ga vjetar, ne mogu mu nista ni drotovi s radarom jer je kao svijeca. 2x sam zalego u radar s BB masinom i nista, ovaj se okrece samo, a ja sam znao da cu ga brzo prodat pa sam se glupirao...
Fićo98:
Nrg se lagano sređuje dobio sam donaciju od člana Grotty-a desni retrovizor
Da da sad je puno ljepši za vidjeti a bogme i za voziti :)
Naravno motor premazan još jednom rukom zato što prvi put nisam negdje dobro prošao.. Sad je puno puno ljepši...
Zanima me jel tko stavljao 7% dužu getribu na 50ku jel se šta to osjeti ili djaba kreceno
Ostalo je samo amortizere i diskove sredit za sad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju