Općenito > Generalno o skuterima

Registracija 50ccm

<< < (8/8)

ivano_007:

--- Citat: shogun - 05 Svibanj, 2019, 13:34:55 ---U kojem vi to osiguranju uzimate police da vas pitaju za iskutsvo i gledaju kategorije ?

ja dodjem u osig i dobijem policu bez para bez da me itko pita a platim kad hocu
--- Kraj citata ---

Nisam siguran jel na 50cc ima te stavke, na većim kubikažama sigurno ima "popust za iskusne vozače". Zaboravio sam koji je kriterij za ubrajanje u iskusne vozače.

--- Citat: Deki. - 05 Svibanj, 2019, 15:27:56 ---Preporučam Kompare.hr i Osigurajme.hr tu mi za auto dođe i do 300kn jeftinije

--- Kraj citata ---

.me, ne .hr :icon_biggrin: s tim da kompare nudi svakakva osiguranja, dok osiguraj.me je AS osiguranje (Adriatic Slovenica) i oni osiguravaju isključivo automobile. Prošle godine sam naletio bio na popust "ukoliko platite MasterCardom dobijete policu 200kn jeftinije", ove godine sam naletio "četvrtkom popust 20% na police"... daleko najjeftinije osiguranje + kad još dobiješ dodatni popust. Odlično.

matija84m:
Evo da nadodam jednu stavku. Jucer sam regal skuter 50 ccm bio je odjavljen znaci sve na novo papire prepis i tablica i kostalo me 484 kn+ osiguranje 91kn.
Nije strasno za prvi puta :headbang:

tdj595:
evo ja probo bezveze ukucat podatke u kompare.me nisam ni utipkao do kraja broj mobitela vec zvoni... ne znam bas koliko je to sad povoljno, mozda za auto da, ali evo nudi mi nesto tipa 100kn za 50cc s osiguranjem putnika i suvozaca, mislim da sam u unique dosad isto to placao cca 110 kn.
da, i sto se teme tice uvijek sam placao oko 400kn sve skupa, ne znam odakle ove cifre 500+ za 50cc

matija84m:
Ovo je sa tablicom i knjizicom. Znaci kada nemas nista. Inace ce bit manje od 500

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju