Općenito > Generalno o skuterima

DERBI GP1 racing

<< < (6/6)

ChRiStIaN:
Uzmimo za primjer prvi far za runnera...45 eura ti je novi...a na scooter attacku za manju lovu kopis styling far...

2TDottore:

--- Citat: KicHo7 - 22 Listopad, 2008, 21:10:20 ---Uzmimo za primjer prvi far za runnera...45 eura ti je novi...a na scooter attacku za manju lovu kopis styling far...

--- Kraj citata ---

zasto je onda na scooter attacku styling far za stalkera preko 70eura. :icon_scratch: :sad1: :dontknow:

ryder on the storm:

--- Citat: dhorvat2 - 22 Listopad, 2008, 19:55:33 ---
--- Citat: ryder on the storm - 22 Listopad, 2008, 17:39:58 ---
--- Citat: dhorvat2 - 22 Listopad, 2008, 15:35:29 ---Gle... Veliš da motor vrijedi 19000 kn. Ali taj cilindar koji izvadiš, taj fergazer koji zvadiš su uračunati u tih 19 hiljada, kužiš?

Znači stavljanjem kita ti si iz skutera izvadil 10000 kn djelova i stavil unutra 5 tisuća kuna djelova i to nikak nemože bit računica 24000 kn da ga j#beš!!!  :nono:

U tome je caka... matematički!

A u praksi je ta cifra još i manja kad veliš da si stavil kit kod prodaje motora!

--- Kraj citata ---
ok, ako ćemo tako, iz skuta sam izvadio spuh + vario+ termo grupu što vrijedi sve skupa niti 2 k kn, i uložio 5, onda dođemo na 22000,19000-2000=17000+5000=22000,jel tako?
naravno da kad bi prodavao bi vratio serijalu, to je nepobitno, al di si iskopo 10000djelova,  :laughing7:,ugl nije bitno, govorim da mi je drađe imat taj scoot, nego ga dat ća za sitne pare...

--- Kraj citata ---

??? ??? Jel ti znaš kolko koštaju originalna termo grupa, fergazer, auspuh i variomat? Nazovi i pitaj u Piaggiu kolko košta sve to i oduzmi 20 %. Jer uvijek su originalni djelovi skuplji kad ih kupuješ zasebno nego kad zajedno sa motorom dolaze...

Ja ti imam račun iz Yamahe od pet komponenti variomata: V-belt, propeler, "kutija" za rolice, pogonski poklopac variomata i rolice - 1050 kuna. Ako hoćeš skeniram ti!

To kaj ti daš 1500 kuna za kit to je nula bodova. U Yamahi tolko košta serijski cilindar. Ali SAMO cilindar. Goli komad lijevanog željeza bez dihtunga ili bilo čega! Da čovjek ne povjeruje...

@Rakitje00 ti to može potvrdit ak je ikad bil kod Markeza u Sv. Nedelji i pital za to!

--- Kraj citata ---
PIAGGIO termo grupa je oko 800-900 kuna(klip i cilindar,...), čudi me da je za yamahu tolko skuplje ???

dhorvat:

--- Citat: ryder on the storm - 22 Listopad, 2008, 23:01:38 ---PIAGGIO termo grupa je oko 800-900 kuna(klip i cilindar,...), čudi me da je za yamahu tolko skuplje ???

--- Kraj citata ---

Moto Markez rulz  :biker2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju