Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG ntt - MHR Team puta 2
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 05 Studeni, 2008, 17:05:49 ---
--- Citat: 2TDottore - 05 Studeni, 2008, 16:34:35 ---
--- Citat: SlowRider - 05 Studeni, 2008, 14:48:52 ---
--- Citat: 2TDottore - 05 Studeni, 2008, 09:21:09 ---vece pomicne polutke s kojima dobijes dosta na krajnjoj brzini kevlar remen koji pase samo na overrange i set rolica i federa da to
--- Kraj citata ---
Sa vecim polutkama ne dobivas krajnju brzinu, nego start i medjuubrzanje. Zato postoji getriba.
--- Kraj citata ---
pardon ja mislio da i bez getribe se dobije malo veca krajnja s njima jer se remen vise digne posto su vece nego originalne ali ocito sam krivo mislio. :notworthy:
--- Kraj citata ---
U piaggia remen ide do vrha, dok bi na minarelliju dobio i krajnje sa malossijem i polinijem.
--- Kraj citata ---
aha,kako vi kazete sefe. :sign201:
Po?etnik:
sto bih ja volio ubacit masinu od plavog
..::IVKULJA::..:
--- Citat: Početnik - 07 Studeni, 2008, 17:42:39 ---sto bih ja volio ubacit masinu od plavog
--- Kraj citata ---
de prvo kupi diznu pa onda razmisljaj o ovakoj makini :toothy12: :toothy12:
2TDottore:
ja bi bio zadovoljan i sa blokovima i masinom od ovog crvenog 749. :toothy9:
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 05 Studeni, 2008, 14:48:52 ---
--- Citat: 2TDottore - 05 Studeni, 2008, 09:21:09 ---vece pomicne polutke s kojima dobijes dosta na krajnjoj brzini kevlar remen koji pase samo na overrange i set rolica i federa da to
--- Kraj citata ---
Sa vecim polutkama ne dobivas krajnju brzinu, nego start i medjuubrzanje. Zato postoji getriba.
--- Kraj citata ---
Sigurno ne dobiješ ni 5 kmh??
Nisam ni mislio na polutke nego na vario i polutke... Ako su jedno i drugo veći i ako je overrange remen, vario diže remen više i veći je prijenosni omjer... :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju