Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG ntt - MHR Team puta 2

<< < (14/18) > >>

DvdAerox:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 22 Listopad, 2008, 16:20:30 ---prije koji mjesec sam iskopo slike na netu...blokovi za 2 malossi 172 cilindra,sasija je homemade itd...nesto prebolesno

--- Kraj citata ---

ako je bilo za dragstera ok, ali ako je lik to roknuo na obicno skuteru onda je stvarno blesav....
ko onaj cetverocilindrasti od cristofolinja, nemozes ga nagnut, nemozes mu otvorit gas do kraja a puna staja konja na raspolaganju....

2TDottore:

--- Citat: DvdAerox - 22 Listopad, 2008, 16:36:26 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 22 Listopad, 2008, 16:20:30 ---prije koji mjesec sam iskopo slike na netu...blokovi za 2 malossi 172 cilindra,sasija je homemade itd...nesto prebolesno

--- Kraj citata ---

ako je bilo za dragstera ok, ali ako je lik to roknuo na obicno skuteru onda je stvarno blesav....
ko onaj cetverocilindrasti od cristofolinja, nemozes ga nagnut, nemozes mu otvorit gas do kraja a puna staja konja na raspolaganju....

--- Kraj citata ---

takve stvari radis sebi za dusu i za pokazat drugima a ne za vozit se svaki dan. :toothy9:

..::IVKULJA::..:

--- Citat: DvdAerox - 22 Listopad, 2008, 16:36:26 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

pojasni zasto mu nemozes otvorit gas do kraja? ima kratki hod rucice,a normalno da od nule nemoze pun gas kad ima na radilici 100+ks... i zasto se to nebi moglo naprimjer napravit na nekom skutu,ako se sasija ojaca i adekvatno rijesi amortizacija? nije dragster nekakva iznimka vec se na svakom takvom motoricu pojacava sasija;)

2TDottore:
naravno.bez ojacavanja rame se mozes slikat.pukla bi prvom prilikom od uvijanja zbog tolko snage i vibracija.sve se da napravit samo treba malo znanja,malo vise volje,i jos vise novaca. :icon_thumright:

veka84sb:
Gledam te perverzije na netu i bojim se koliko sam lud jos se u tako sta upustit al mislim ima i ludjih ovdje od mene, pa im prepustam. Sto se tice para i ostalog neophodnog necete vjerovati ali i to se rijesi kada se ima cilj u glavi. Ako treba i dva posla ganjati samo treba znati zasto se tako sta ide raditi i biti uporan. Takve igracke se ne slazu za otici na kavicu ili biti cool to je puno vise , prvo neopisiv gust imati tako sta u posjedu ,ponos da si sam slozio i zaradio, onda znanje i sposobnosti koje predstavljas kroz kreaciju ,cista umjetnost ,a onda i pare od reklamiranja dijelova koje si skupio. Takvi projekti se ne rade preko noci nego godinama.

Za mene je tuning umjetnost i visoka znanost jer iz tako malih masinica izvuci tako veliku snagu je remek djelo!  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju