Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG ntt - MHR Team puta 2

<< < (11/18) > >>

2TDottore:

--- Citat: aprilija top - 20 Listopad, 2008, 22:49:16 ---zaboravili smo i di je jos kostur motora rama jaooooo klupi motor od 1000kubika i vozi se normalno hh :headbang: :notworthy:

--- Kraj citata ---

ili jos bolje kupi od 600 i jos ti ostane za gorivo i servise za bar nekoliko godina. :laughing11:

aprilija top:
a pogle razliku u cijeni npr kavica 1000 i 600   razlika je 1500eu u cijeni novi u ducanu govorim o r motorima

DvdAerox:
jedan lik iz italije je dao nrg-a ili sr-a (ne sjecam se) cristofolinju i za mizernih 5000 eura mu je stavio gore kit i auspuh njegov plus sve drugo sta ide gore, ofarbo, i napravio neku race repliku, sta je najbolje stari kupio sinu pa neda mu da se vozi, koristi se samo za ubrzanja, naravno vozi stari, pa na 80 metra ga opere sr sa evolutionom ili teamom lol  :laughing9:

dino gp1:

--- Citat: DvdAerox - 20 Listopad, 2008, 22:55:17 ---jedan lik iz italije je dao nrg-a ili sr-a (ne sjecam se) cristofolinju i za mizernih 5000 eura mu je stavio gore kit i auspuh njegov plus sve drugo sta ide gore, ofarbo, i napravio neku race repliku, sta je najbolje stari kupio sinu pa neda mu da se vozi, koristi se samo za ubrzanja, naravno vozi stari, pa na 80 metra ga opere sr sa evolutionom ili teamom lol  :laughing9:

--- Kraj citata ---

Očito nezna šta će sa novcem!

2TDottore:

--- Citat: DvdAerox - 20 Listopad, 2008, 22:55:17 ---jedan lik iz italije je dao nrg-a ili sr-a (ne sjecam se) cristofolinju i za mizernih 5000 eura mu je stavio gore kit i auspuh njegov plus sve drugo sta ide gore, ofarbo, i napravio neku race repliku, sta je najbolje stari kupio sinu pa neda mu da se vozi, koristi se samo za ubrzanja, naravno vozi stari, pa na 80 metra ga opere sr sa evolutionom ili teamom lol  :laughing9:

--- Kraj citata ---

tocno to bi i ja napravio da imam tolko love.nebi se sigurno sam zajebavao sa toliko osjetljivih stvari.onda samo treba radit redovite servise i miran si a da si sam slozim nesto takvo svaki dan bi strepio da mi motor ne zacvika u strahu da sam nesto krivo slozio. :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju