Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zasto se auto blesavo sjaji na praoni kod Citija?
Corector:
Evo sad cu bacit par saka pijeska da imam razlog za otic oprat...
Tomma:
--- Citat: dacerovs - 26 Travanj, 2019, 09:40:35 ---Najbolja rucna praona je Zsabo pored Konzuma na Sarajevskoj, ta gusta pjena cuda radi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Szabo i koriste sredstva od Kiehl! Ujedno i jedini distributer ovlasteni za uvoz Istobal opreme i storjeva i Kiehla!
Nyzvo:
Ta aktivna pjena kod szabe je losa skroz,ali nemas u zg di probat bolju pa ti se ovo cini ok.... trenutno je najbolja praona u novom zg, ali nece jos dugo bit ;)
Corector:
Zdravo. Opro sam sa svih 6 programa kola za dvajest kuna. I OK, je, ali nista bolje od City praone, plus tamo ovo isto odradim za 7kn.
JogFromYamaha:
Neznam bas sta je ta aktivna pjena toliko dobra, meni osobno je bolja od minivasa ali nije u rangu pranja sa masinom.
Na bijelom autu vidim bas da je ostalo naslaga, iako malih ali nije to to, felge nemozes oprati nikako sa pijenom, musice na staklu i prednjom braniku ostaju. Dok kod strojnog pranja ti i nasprica a i mehanicki ostranjuje musice.
Da navedem nakon strojnog pranja felge su i dalje zmazane jer te rotacione kefe su namjenjene za celicne felge i radkape a ne neke alu felge di treba oprati svako rebro. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju