Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SR Tuono Replica 2003 karburator (ex ditech) Slike 8.str
walkay:
Sretno sa projektom! :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 25 Svibanj, 2011, 10:46:35 ---gađao sam da ubodem habanu za lagani kruz al nakraju nrg power polovni, već sam se sa gumi46 napola dogovorio za čuning deloooveee xDDDD
stavit ću temu kad se sve složi :)
--- Kraj citata ---
meni tu nesta smrdi na midrace,athena racing? :drunken_smilie:
Iwo SR Tuono:
šat d fak ap :icon_biggrin:
pustite ovu temu da potone ko titanik :)
pralas:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 26 Svibanj, 2011, 00:21:06 ---šat d fak ap :icon_biggrin:
pustite ovu temu da potone ko titanik :)
--- Kraj citata ---
:laughing7: :headbang:
Iwo SR Tuono:
pa dooobrooooo :toothy12: :toothy12: :toothy12:
OK,evo nas natrag sa novostima, kako stvari stoje, a stoje dobro :toothy3: moj SR i ja se vraćamo jako brzo na cestu
kao što svi znaju kupio sam NRG power i vozio se ova dva mjeseca i tako ali stara ljubav nesme da leži u garaži :drunken_smilie: :confused5: :laughing7:
i tako sam krenuo u potragu za pia mašinom i da složim midrace ali sve koje su mi bile ponuđene su bile ili ukradene ili u tako lošem stanju da majkemi nisam htio to uzimat
zato sam našao oriđiđi Morini mašinu s Tetsuya Harada replice a setup je idući
TP Trophy
PHBG 19
LV RR
MULTIVAR
DELTA
SPECIAL
uz to sve uzeo sam još i disk od brakinga i komplet instalacije od dotičnog skutera :icon_biggrin:
kako bi to sve trebalo bit kod mene kroz 15 dana tako ću ja i updateat ovu svoju temu
Inače SR je raskopan do kraja i kako sam skinuo mašinu s njega tako i stoji, već dva mjeseca, cya :hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju