Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SR Tuono Replica 2003 karburator (ex ditech) Slike 8.str
nrg extreme:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Svibanj, 2011, 12:31:25 ---ne, izmjereno je sve,danas il sutra će ić posuđeni hiper2pro na nosač da se vidi jel ide 100% i di treba šta doradit =P
--- Kraj citata ---
Znači prelaziš na piaggio?
Koji je razlog prelazka,tuning ili ti se zgadio ditech,je ipak je potrošnja zavidna? :icon_scratch:
Iwo SR Tuono:
Danas sam opet hvatao mjere i sj#bo sam se,trebao sam kompletan nosac izmjerit od nrg powera a ja izmjerio samo sirinu do blokova hah morat cu nekog na forumu uhvatit da mi to premjeri
Zasto piaggio? Tehnicki dobra masina,izbor dijelova,tuning a i s piaggiom radim neko vrijeme generalke pa sam upoznao tu masinu i kao zadnje mogucnost elektricne blokade sto za ditecha kosta 125€,dok ovdje za 100kn i vec je gore.
Na ditechu je potrosnja bila ispod 3 litre na 70cc ali osjetilo se da fali snage,postao mi je preslab i vrijeme je za pia blokove,stavio bi minarelli al je nosac totalno drugaciji.Karburator ima prednost jer je dosta jaci a u Rijeci di je vise uzbrdo nego nizbrdo puno ti znaci 2-3 konja vise na istom setupu
karambaVK:
Ja sam to radio na dvije Aprilije( stavljanje Pia mašine) i mogu ti reći da i nije neki problem.
Na rami moraš odrezati unutarnja dva nosača i na vanjske sjeda Pia nosač na knap!
Samo traži nosač od strarijeg runnera koji ima onaj gumeni ublaživač na sredini.
Iwo SR Tuono:
Di moram rezati?Imas kakve slike?
Ja sam mislio to nasarafit na nosac od ditecha :D
karambaVK:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Svibanj, 2011, 10:06:57 ---Di moram rezati?Imas kakve slike?
Ja sam mislio to nasarafit na nosac od ditecha :D
--- Kraj citata ---
Nemam slika, jbg. :sad1:
Kad skineš onaj morini nosač sa rame, na njoj ti ostanu prihvatna mjesta (4 pera)
Ove unutarnje odrežeš fleksom i ostaju ti vanjski za Piaggio nosač:
Ps
Ovo sam nabrzinu skarabudžio u Paintu :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju