Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SR Tuono Replica 2003 karburator (ex ditech) Slike 8.str
Iwo SR Tuono:
Eto i mene sa svježim vjestima, našao sam setup koji savršeno odgovara uz auspuh koji imam, znači potraga za ZX/RR prestaje, sad ovo treba izlaufat pa ćemo vidjet dalje.
Znači,
Polini base 70
Malossi ECU
Polini ventil
Laser X-Pro
Fly
serijski remen
Multivar
roline 6,3
centralni polini plavi
na kvačilu žuti iz sport paketa
irriduim svjećica goni već 3000km, ako ne i više, al ne pokazuje znakove crkavanja
Skuter sad radi na tako visokim okretajima da je auspuh sasvim promjenio zvuk, kvačilo na većim okretajima odvaja, skuter bolje drži brzinu u brdu, bolje ubrzava, prima gas itd.
Pošto mi se injektor razletio nisam imao vremena puno testirat ga al napravljenim sam extra zadovoljan, po mojoj procjeni možda 6,5gr roline treba jer sad na malo previsokim okretajima radi,al to jednog dana.
Slike vam trenutno nemam jer nisam u blizini skutera nit ću bit idućih 10 dana, al čim uspijem slikat ću ga, prije nego sam ga gaažirao sam ga oprao, namazao hrapave plastike, namazao gume, ma pic pic...eto ljudi pozdrav, cya on the road :headbang:
Iwo SR Tuono:
Evo i mene natrag u garaži
Znači na satu je 32tkm, puknuo je lezaj radilice i vrijeme za sarafanje
Bitno je napomenuti da je kit stavljen na 20tk i da blokovi nisu nikad otvoreni
E sad, na 18tkm se pojavio jedva da se osjeti luft na strani varia, to je tako vozeno uz dobro ulje i dugo je i trajalo
Cilindar neznam ni sam koliko ima, sigurno je presao 20tkm prije mene, onda je bio zaribao jednom i sad kod mene,samo su karike mjenjane, mislim da cu ga samo pohonovat i vozi dalje
Slike kasnije
ivanm:
to je gus. Brusi i vozi dalje
vktr:
a nije bilo nikakvih zvučnih naznaka potrošenosti ležaja??
duje87:
Ako si vozia 14000km sa prosuskanin lezajen postoji velika sansa da je radilica dobila svoje na dosjedima lezaja pa je premjeri da nebi se novi lezaji potrosili prije vrimena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju