Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SR Tuono Replica 2003 karburator (ex ditech) Slike 8.str
sfreak:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Studeni, 2008, 20:34:16 ---Runner VX ili PureJet...ovisi koji naleti po boljoj cijeni
--- Kraj citata ---
vec imas jedno djubre s elek. ubriz. ...ti bis jos jedno?
ive_91:
nek je đubr al se isplati...
napominjem pure yet nije ni do koljena ditechu... potrosnja i trajnost u njegovu stranu ali ditech ga napere ko mladog majmuna i jos ti ostane ulja za 1000 km vie njego njemu...
nabavi si nekog skrhanog runnera (masina) i gore nabaci ditech masinu i instalacije... ja to imam u planu... ne zato jer mi je runner bolji nego zato jer ditech ima koma svijetla a runner mi izgleda jace nekak
sfreak:
--- Citat: ive_91 - 28 Studeni, 2008, 17:09:38 ---nek je đubr al se isplati...
napominjem pure yet nije ni do koljena ditechu... potrosnja i trajnost u njegovu stranu ali ditech ga napere ko mladog majmuna i jos ti ostane ulja za 1000 km vie njego njemu...
nabavi si nekog skrhanog runnera (masina) i gore nabaci ditech masinu i instalacije... ja to imam u planu... ne zato jer mi je runner bolji nego zato jer ditech ima koma svijetla a runner mi izgleda jace nekak
--- Kraj citata ---
dok se ne pokvari...vozim i ja doma skuter sa elek. ubriz. i nisam protiv njih...dokle god su oni jaci od 50ccm...jer nas benzin ne podnose...
Iwo SR Tuono:
Ma šta se tiče toga, uzeo bi purejeta i onda sa strane slagat neki low midarace setup na karb mašini jer nosači pašu,a na rami dvojna struja na prekidač, znači prebacim prekidač kad zamjenim mašinu i to je to ovako ugrubo s tim da bi bilo dosta druženja sa lemilicom i svime al bi se dalo izvest, a piaggio mašinu nabavim samo tako...dok morini karb već ne ako bi uzimao drugog ditecha...
Sve u svemu ovaj put oču runnera :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Iwo SR Tuono:
idemo dalje,
DiTech se približava brojci od 20 000 km. Točnije sad ima 19200 al ja u tjedan dana napravim 500km tako da će to sad.
Uglavnom radi se o tome da se Laser XPro nemože uštelovat na DiTechu. Sa zx-om savršeno radi ali sa ovim auspuhom starta dobro ali nakon 40km/h jednostavno umre i u brdo neide.
Uglavnom ako netko ima savjete nekakve i neznam ako black rox čita pa da se dogovorimo jedan dan da ga pogleda da vidi o čemu se radi.
Po meni auspuh je rađen za karb verziju morinija jer zx-a i XPro se bitno razlikuju u samom položaju loncaa negdje na netu sam čitao da što je lonac pod većim kutem dignut u zrak da je potrebno više okretaja za rezonanciju.
Eto, mišljenja... :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju