Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SR Tuono Replica 2003 karburator (ex ditech) Slike 8.str
ive_91:
mozda je neko kemijo nest prije pa je bilo zastopano i sad dok si se vozil je to oslo u krac. i vuce falsh.
Iwo SR Tuono:
Evo moj projekt gotov :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Složeno je sve, bez čoka mašina ne pali da se na trepavice postaviš a ta rupa je od vakuuma kojem ga isčupao pipak skupa sa crijevom, to kad radim ujutro pa nevidim sam sebe
karb je opran sve je pregledano, nakon 10ak kurblanja je upalio i prima gas savršeno s tim da sam naručio set W igli pa ću ga uštelat na finese i deltu treba popustit malo jer hvata preprevisoko a to mi diže tlak. Izbacio je van brdo dima i nesagorenog ulja i sad ga treba fino razvuć po grobniku da se raspuše i :icon_biggrin:
Ono što treba još na tom skuteru uložit je kevlar remen, igla, dizna,zvono i to je otprilike to.
Evo slike ispod sad kad je sve složeno, nekako mi žao što sam prodo lasera sad bi sjeo ko budali šamar, al i RR se vrtiii i ima momenta i skuter sa dvoje ide preludo.Nadam se da će potrajat ta moja mašinerija što dulje.
B.E.G.A:
Koje ćeš zvono nabavit ?
Jel paše sa minarelija ili pijađa ?
Iwo SR Tuono:
bimoto.hr
imaju zvono od TOP-a, imao sam ga na ditechu i poklonio sam ga nekome na forumu, odlično zvono bilo je cijelo ljubičasto al nigdje pokrivljeno, ravno ko po špagi i nije treslo
za 100ak kn nemože bolje
B.E.G.A:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 05 Rujan, 2011, 22:40:58 ---bimoto.hr
imaju zvono od TOP-a, imao sam ga na ditechu i poklonio sam ga nekome na forumu, odlično zvono bilo je cijelo ljubičasto al nigdje pokrivljeno, ravno ko po špagi i nije treslo
za 100ak kn nemože bolje
--- Kraj citata ---
To imam i ja,zamjena za serijski.
Treba probat sa minarelija jel ide.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju