Ostalo > Motocikli

Restrikcija za A2 kategoriju

<< < (2/5) > >>

PchelaUbica:
Ne kuzim koja je svrha onda imat takav motor i zablokirat ga.
Ja bi radije uzeo neki koji serijski ima 35 kw i vozio dok ne pdopizdi. poslie ga prodas

Platis blokadu i atest

Lezz22:
blokada bi samo na tehnickom pregledu isla, isto kao sa skuterom   :icon_tongue:

Corector:
Nedo bog da se desi sranje, budes kriv, a nemas blokadu. Osiguranje ce takodjer to uzeti u obzir...

Lezz22:

--- Citat: Corector - 18 Travanj, 2019, 22:23:03 ---Nedo bog da se desi sranje, budes kriv, a nemas blokadu. Osiguranje ce takodjer to uzeti u obzir...

--- Kraj citata ---

Nista drukcije od skutera, nehomologiranih zmigavaca, undertail plastike itd... al se jos razmisljam, a gledajuci polovne 250ice cijene ih kao da su nove, te mi sve na pamet ide da skocim odmah na nesto sto necu zazalit nakon par mjeseci a i za pistu bi volio nesto malo jace pa otici tu i tamo koji put :dontknow:

Corector:
A cuj, u principu, vece sranje napravi brza stvar, za skutercic se cesto ne uzima tako ozbiljno zbog manjih sranja.

Taj segment djecijih (sreca pa konacno neki nisu radjeni za tinejdjerr aleluja) motoria je veoma popularan, ali i gledam ekipu, sve ih jako brzo prodje ta zelja, a ne znaju ni odvozit Sljeme pa izlete (neki dan flis)... Ti si za 3 dana "polozio" s takvim motoricem da ti postaje dosadan, realno, ali si kurcina u zajebanim situacijama jer ih jednostavno nisi dozivio s takvim prometalom, a nisi Isus ni ovako ni onako.

S baby motoricem kaj bus na stazi, jer s njim cim izadjes na autoput shvatis da si se zaj#bo :D

I sve je vise likova s jakim motorima koji mi jebeno smetaju s faking Elystarom, ali sreca tu su rizoli pa nek diktiraju tempo nekom drugom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju