Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR - my story

<< < (8/13) > >>

MikiB:

--- Citat: SF2 Freak - 17 Travanj, 2019, 00:01:48 ---Sammo Michelin i Francuz . Svaka cast nisi pogrijesio  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Michelin se radi u Srbiji...

igor.sb:
sve je to lepo i krasno al cemu jebanje s drugom felgom
sp felga, 240mm disk, eventualno vx celjusti da vise grize i ajd bok

gokiSP:

--- Citat: igor.sb - 18 Travanj, 2019, 15:53:15 ---sve je to lepo i krasno al cemu jebanje s drugom felgom
sp felga, 240mm disk, eventualno vx celjusti da vise grize i ajd bok

--- Kraj citata ---

Igore to je nekad bilo, ostario si.  :biggrenlove: :biggrenlove:

Nyzvo:
Jbg gume su narucene kaj je tu je...ionak ih ne mislim vozit duze od jedne sezone...
@igor iz vise razloga..prvi je taj da nemam onu bosansku felgu od sp-a koja je odvratna, drugi je taj kaj sam ih vidio barem 5 s puknutim krakovima, i treci nemrem smislit to kad vidim dvije tolko razlicite felge na skuteru...bubanj nije dolazio u obzir....

igor.sb:

--- Citat: Nyzvo - 18 Travanj, 2019, 22:21:36 ---Jbg gume su narucene kaj je tu je...ionak ih ne mislim vozit duze od jedne sezone...
@igor iz vise razloga..prvi je taj da nemam onu bosansku felgu od sp-a koja je odvratna, drugi je taj kaj sam ih vidio barem 5 s puknutim krakovima, i treci nemrem smislit to kad vidim dvije tolko razlicite felge na skuteru...bubanj nije dolazio u obzir....

--- Kraj citata ---

tocno sam znao sta ces napisati, bit ce da je goki u pravu i da sam ostario  :binkybaby: :binkybaby:

da vidis moj set tockova i boja, bosna do tokija  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju