Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR - my story
dacerovs:
Felga je od Powera/Runnera novog
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nyzvo:
Ove zadnje slike su od ovog vikenda...problem mi je kaj samo vikendom mogu radit pa to sve ide dosta sporo, nadao sam se nekom godisnjem uskoro da to porokam do kraja, ali sam zatrpan u firmi s poslom tak da ce se pomalo slagat kak ce se stic...ma da nrma.tu jos puno posla...ubacit jos jedan kiler slozit distancu za pr. celjust, cekam pletene lajtunge da stignu i plastike sam druge nabavio vec....manje vise sve imam, fali mi el.vodena i neki dobar amortizer za ovu sezonu...a za sljedecu imam vec opasni plan :icon_thumright:
dario007:
Felga ide na glavcinu,al celjust zapinje od krakove.Tak da treba prevarivat usice i distancirat celjust i disk prema unutra.To je ono kaj sam na prvu vidio
Nyzvo je to napravio do kraja,pa zna sve detalje,a vidim i da zadnji disk ima nesto manji od serijale.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
PchelaUbica:
Stari moj svaka cast. Pun k**ra* posla al isplati se.
Jel taj skut bio na njuskalu prosle ili ove godine sjecam se te podnice zelene . Tj one jedne slike odozgor
Btw sto hoce taj drevo puknit pa to je strasno. Vec sam vidio tu na.forumu da je nekom na istom mjestu pukla karika na njemu. A razlog je los odlijev. Tj usahlina na karici koja se jedva vidi. Dobio sam s novim drevom takvu kariku s rupicom i na kraju reklamirao. Uzas
Corector:
Slozit distancu izmedju felge i glavcine, a nosac za toliko pomaknuti u lijevo, usput je kad radis swap :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju