Ostalo > Razne offtopic teme :)
Peza pred izumiranjem
SF2 Freak:
Ti nebi stal u Hondu S2000. Sjedio sam u njoj i auto je zaljude max maxova 180cm. Za mene kao sasiven da je.
Pezola je u povjesti bila zakon i imala vrhunske aute i odlicne rezultate na natjecanjima. Francuzi su uspjevali tamo di ostale marke nisu. I meni je sve cudno da sa jednog 205 gti , 206rc-a i takvih rejsing autica pali na pezu 1007 i ostalih debilnih izvedbi.
Corector:
Haha znao sam da ces to reci, odi u k**ra*. Nemrem ni bit deckic vise :confused5:
PchelaUbica:
Pa suhi idu i dalje u tom smjeru. Napravili su 308 gti onaj crno crveni npr. Jja se zaljubio kad je izasao. Al kad sam vidio cijenu pao sam na dupe.
To je ono sto jog kaze i slazem se u potpunosti s njim.
Prosli su njihovi dani slave wrca
SF2 Freak:
Cekam dane kada cu vidjeti opet ovakvu pilu i pocet pratiti ovaj adrenalinski sport opet.
where is citibank near me
JogFromYamaha:
velim ti to su sve magarece gluposti, sve ce to se normalizirat dok skuze da kruha nema u strategiji skuplje i skuplje
sad ce i kija hyundai isto doci u rupetinu jer im je sef postal bivsi sef marketinga u bmwu i sad ce cijene ici gore i gore i djelovi svi x 7
i opet ce se nakon par godina odbacit strategija dok vide da nema kruha da su limit postigli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju