Ostalo > Razne offtopic teme :)
Peza pred izumiranjem
Lezz22:
meni je vilica od peze za serijski skuter sasvim super ali za sve iznad nikako
Corector:
--- Citat: Lezz22 - 16 Travanj, 2019, 10:23:43 ---meni je vilica od peze za serijski skuter sasvim super ali za sve iznad nikako
--- Kraj citata ---
--- Citat: Lezz22 - 16 Travanj, 2019, 10:23:43 ---meni je vilica od peze za serijski skuter sasvim super ali za sve iznad nikako
--- Kraj citata ---
Posteno, hvala lijepa.
Nisam proveo na tom single armu ppstenu voznju sa 70ccm pa ne znam. Pretpostavljam da govorimo o ispravnom armu s dobrim amprtizerom.
Za pravi portski osjecaj definitivno nije jer ne daje dovoljno dobar feedback s podlogom.
SF2 Freak:
Serijska vilica nije bas nesto na sfu. Ali ja sam stavio bgm stelajuci aamortizer. E odi onda na stazu. Onda dolazi do izrazaja pezina agilnost i skakanje sa jedne na drugu stranu.
Evo da kazem 2 stvari koje me zivciraju kod peze. I vise od toga nema.
1) Navoj na karbu izlize se pa se podbacuje sajbica odozada za koju trebas dobrih 10 15min da pogodis.
.2) Svjecica pod koso stoji pa nemogu sa bilo kakvim kljucem ju skinuti vec trebam bas kljuc okasti 21. Ili se pak naj**** ko Uzviseni.
Ali sve ostalo je pod konac. Serafi nisubsakriveni ko kod talijana. Maska na svakoj pezoli ide dole bez j****ti. Rep iza takoder. I plastike i farba su 3 razine iznad talijanske. Talijana ostavi na suncu tjedan dana naici ces na 20cm pjeeska ispod skutera , a one lakirane ce dobiti ton boje kao filmovi iz 1970.g.
dino73n:
--- Citat: SF2 Freak - 16 Travanj, 2019, 14:03:32 ---Serijska vilica nije bas nesto na sfu. Ali ja sam stavio bgm stelajuci aamortizer. E odi onda na stazu. Onda dolazi do izrazaja pezina agilnost i skakanje sa jedne na drugu stranu.
Evo da kazem 2 stvari koje me zivciraju kod peze. I vise od toga nema.
1) Navoj na karbu izlize se pa se podbacuje sajbica odozada za koju trebas dobrih 10 15min da pogodis.
.2) Svjecica pod koso stoji pa nemogu sa bilo kakvim kljucem ju skinuti vec trebam bas kljuc okasti 21. Ili se pak naj**** ko Uzviseni.
Ali sve ostalo je pod konac. Serafi nisubsakriveni ko kod talijana. Maska na svakoj pezoli ide dole bez j****ti. Rep iza takoder. I plastike i farba su 3 razine iznad talijanske. Talijana ostavi na suncu tjedan dana naici ces na 20cm pjeeska ispod skutera , a one lakirane ce dobiti ton boje kao filmovi iz 1970.g.
--- Kraj citata ---
Vilica nije neki performer ali zato u 40 000km koliko sam ja presao sa svojim a 50 000 ukupno i 15god starosti nije uradjen nikakav zahvat. Jednostavno je "maintenance free"
Na karb dok je jos ispravan treba staviti brezon i zalijepot ga loctiteom i tu se prica zavrsava.
Takodje i prvog dana kad ga se doveze iz fabrike odvrnuti trokutaste sarafe sto drze deklo i pokloniti ih neprijetelju a sebi staviti normalne.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Dax:
Jao Suhi pa dokle ces vise branit peugeot,hiljde argumenata protiv,ali ti idalje tupis svoje
Sad mi vise nije ni smjesno,sad cu pocet plakat od glupostine hahaahhaaha
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju