Ostalo > Razne offtopic teme :)
Peza pred izumiranjem
shogun:
--- Citat: JogFromYamaha - 13 Travanj, 2019, 20:17:42 ---velim ti to su sve magarece gluposti, sve ce to se normalizirat dok skuze da kruha nema u strategiji skuplje i skuplje
sad ce i kija hyundai isto doci u rupetinu jer im je sef postal bivsi sef marketinga u bmwu i sad ce cijene ici gore i gore i djelovi svi x 7
i opet ce se nakon par godina odbacit strategija dok vide da nema kruha da su limit postigli
--- Kraj citata ---
hyundaiu ide pogledaj kolko ima i30n
Tihich:
Pa šta su u rallyu napravili da ostali nisu, po statistici nisu u ničemu ni u prva 3, imali jesu neke vrhunske aute poput 205 i 206 te 405 na Pikes Peaku ali nisu se ničim izdvojili da ostali nisu bili bolji
Moram se ispraviti previdio sam Citroena ali svejedno....
SF2 Freak:
Morat cu da te krstim :jerk: Kada kazem francuzi mislim i na vozaca i na vozilo :icon_thumright: Pa sada ti vidi kaj si ti napiso da nisi niti u prva 3 :uff:
hsbc bank near me
Tihich:
Je reko sam da sam previdio citraća, Loeb je svojevremeno rasturao, više sam aludirao na to da se po ničem nisu istaknuli prema ostalima
SF2 Freak:
Pa objasni mi kako se nisu istaknuli eto recimo naspram njemaca koji se uzdizu na nasim prostorima francuz ih je pomeo. Nadi mi neki nezz engleski auto , španjolski, poljski . Eto talijana ima ali i to je bilo do 1990 a danas nemogu stazu zavrsit jer se pokvari na pola puta.
Frendic moral bus si priznat ali Francuz rastura i po statistici Francuski auti imaju najvise odnesenih naslova cak 14 :icon_thumright:
I kak onda se nisu istaknuli :icon_scratch:
To je takva glupost ko da netko kaze Arnold se nije istaknuo u bodybuildingu :umroodsmijeha:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju