Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini kit
tdj595:
Nemoj dellorto 19 uzimat, skoro svi imaju atomizer za 4t, ako ces uzimat ove kopije uzmi 21, ti imaju 2t atomizer. I ja za prvu ruku bi isao na drevo, vise ce izvuc iz njega nego nekog nepostelanog midrace cilindra... kad se naucis nastelat prijenos i karb, onda lako stavis sport pro mk2.
Mateo3004:
Joj ne znam vise 5 razlicitih misljenja haha nikad konkretan odgovor i da se slozi netko ne znam vise sta uzeti sto se tice tok polini kita uzimam samo me jos zanima cilindar koji i govori mi ovaj majstor da moze ostati 12-ka karb da ne trebam dizne mjenjat da su dobre i klipnjaca je 10mm
PchelaUbica:
Jel bas mora 19 bit dellortov? Ima drigih puno boljih karbova. Nezz zasto su svi zapeli za delorta
I streetrace nije midrace kit .
Jel ti reko majstor Samooo diznu probusiss i to je to .
tdj595:
Ne moze ostat 12 karb ako ces stavljat 70cc. Eto onda uzmi ili drevo ili taj streetrace, uzmi koji je jeftiniji jer razliku neces osjetit. Drevo je isproban i puno ljudi ga je imalo, taj streetrace nemam pojma kakav je, ali sto se kvalitete tice s drevom ne mozes falit...
tdj595:
--- Citat: PchelaUbica - 08 Travanj, 2019, 18:13:59 ---Jel bas mora 19 bit dellortov? Ima drigih puno boljih karbova. Nezz zasto su svi zapeli za delorta
I streetrace nije midrace kit .
Jel ti reko majstor Samooo diznu probusiss i to je to .
--- Kraj citata ---
To mu je najjeftinija opcija - kopija dellorta 21, koja odlicno radi a kosta manje od 200kn. Znam da streetrace nije midrace, ali eto ja bi drevo preporucio prije njega
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju