Općenito > Generalno o skuterima

Stelovanje prenosa za optimalan rad

<< < (2/3) > >>

shogun:
jebeno je fascinanto kako bi svi htjeli da im netko djabe slozi skuter i da ide 150

3alfa3:
OK, Dario je to razradio kako teba i kad se trazi maksimum, onda se i ulozi truda.

Ali, za veliku vecinu ljudi, ako se radi o istom setupu, postoje neke generalne smjernice kako postelat prijenos. Bit ce ziher 80-90% postelan u odnosu na idealno, a neko ko postavlja tako jednostavno pitanje ce s time biti zadovoljan jer ako nebi bio, onda ili nebi postavio pitanje, ili ima ocekivanja koja su puno visa od onog sto je realno.

Tak da, nisam protiv toga da neko navede setup i pita kako bi to trebalo postelat, ali onda ne ocekivat savrsenstvo.

Problem koji je tada najcesci je da nesto od ugradjenog ne radi kako teba, potroseno je, nepodmazano, ne dihta...... E tu su onda varijacije velike, ja pricam o stelanju prijenosa pod pretpostavkom da je sve ispravno

Corector:
Evo Mrale pa kopiraj, nece se nitko ljutiti
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,16473.0.html

PchelaUbica:
Tooo mrale. Morat cu i ja sebi jednog za roxa naci

DExTER_1312:
Ja netrazim nikakav idealan prenos al krivo mi kad su svi kinezi brzi od mene mozete li mi barem rec koju oprugu otprilike da kupim i stavim prvu jer znam da ova nije mjenjana duzi niz godina i da je jako labava i nikakva....Sutra cu raskolpit deklo i probat skinut variomat i to da vidim sta je unutra ocekujem nesto zapusteno iskreno ne znam ni kako cu odvrnut onaj saraf od variomata da li da trazim udarni pistolj il ima neka laksa opcija???Dakle sustina je da sam ja svjestan da nema idealnog prenosa bez truda i ulaganja logicno ali ja netrazim idaelano samo nesto standardno imam neki kao karbon zx auspuh valjda je bolji od stok spuha i 17,5 karburator mislim da je to malo veci i bolji karbl......Valjda ste me razumjeli :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju