Ostalo > Razne offtopic teme :)

Retardirani skuterasi

<< < (2/7) > >>

M.A.S 82:
Ovo je vrh.. ;D

SF2 Freak:
Nista cudno ja ih se nagledam svakodnevno i fakat ali fakat vec sam otupio na to. Odjebavam ljude pa se zale da sam bahat.

Tipa zove covjek trebam dio za skuter.
Pitam koji skuter ?
Pa onaj kinez.
Pitam koji kinez ima ih puno ?
Onaj mali crni , ima male kotace
Puno kineza ima crnih sa malim kotacima
Pa mali je ima iza kofer

I kaj sad njemu rec ? Nezz jel te jebe lik namjerno ili je spreman za jankomir.

dino73n:
Dolazi mi poruka na Viber od nekog nepoznatog broja.
"Imas li membranu za kimca"
Koji kymco, koja masina?
"neznam ja nerazumijem se"
Onda moras donjeti membranu do mene da vidim ili bar poslati sliku pa da znam sta ti zaista treba.
"a posto je membrana"
IGNORE....

Dosta je lakše izaci na kraj sa najgorim vrstama pokvarenih skutera nego sa njihovim vlasnicima. Na sve moguce tipove skola za neke vrste majstora treba uvesti predmet "psihologija tupavih klijenata i kako spasiti nerve "

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

vjeko86:
Kupac je uvijek u pravu  :jerk:

SF2 Freak:
A oni kaj zele sve i ne pitaju za cash , i onda na kraju se cigane ?

Ovakav jedan recimo.

Covjek nabavio skuter "morinia" .
Skuter je u pre pre pre losem stanju nije paljen od 2006g gume ubijene , prijenos ubijen , kocnice ubijene , termogrupu nisam otvarao ali sve puno paucine i perja bilo.
Izvana : LEd zaruljice naprijed i iza , neonke od ispod , polu drag volan jer pola plastike volana otrgnuto  :laughing6: , ostatak plastika vezicama po popikano , nema retrovizore niti zmigavce , niti nosac tablice...

"Kaze on treba ga osposobiti decki bi se vozili na njemu."
Ja reko ok , ali tu ima ulaganja nezz jel isplativo posto nije u nekom stanju.
"Ne , ne ti njega slozi on mora voziti"
Ok ali kaj da se radi , da se samo upali ili komplet servisda se moze voziti. Jer i ako ga slozim nece biti za registraciju posto nije legalan sa svim tim dida midama.
"MA sve radi nije bitno"
Ok i ja krenuo.
Gume - 600kn , Prijenos - 300kn , Pločice - 150kn , Antifriz i ulje kočnica i 2t ulje 150kn , Svijecica 30kn , Filet zraka 30kn , Akumulator 100kn
To su samo djelovi
A sada jebacina...
Karb glinamo unutra. ZElena glina se cijedila iz njega. Dizne sve pune tog smeca , u casici i posvu da kora nastala koja se jedino dala skinuti laganim struganjem.
Celjusti beton nebi klipic stisnuo da se na galvu postavis. Pa onda krenuo cistit celjusti. na kraju ih osposobio ali zas bi to bilo to kada moze rinut pumpica.
Pumpice nisu pumpale gumice se skamenile. Skinuo gumice 3x ih malo u bengu namocio da omekane. reko idem probat i bome dobio sam ih. Pumpice rade.
Covjek trazio jos plastike da mu malo poslozim jer sve se raspadalo. I to napravim da donekle funkcionira. Ali opet i dalje nece regu proce jer nema zmige i nosac tablice i retrovizore. Ali bitno da je neonka gore.

I zove se covjeka kazes mu 2000kn a on se krene jadat. Kak tak puno , da on nije tak mislio , da je to skuter , pa ima i registraciju.
PA jbt kak si glup sam te upozorio na sve i sada imas ispravnu masinu ali jbg nemres na regu a pljuno si 2 keka za njega i dalje imas pohabanu grobinu.
Glupane

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju