Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija
matija84m:
Pa kakav je to selen?
Ako je takva razlika u dimenzijama trebal si zamjenit. Moze bit kina ali moraju dimenzije pasat.
Jednom sam na apriliji mjenjal bas taj selen amortizera i islo je glatko i sve je pasalo. Nesto su tebi uvalili.
gavranpero:
Naručio za prednja dva nosača (prvo jedan za desnu stranu koji je otišao, pa onda i drugi), a poslao mi greškom ovaj mali. Mislio sam da je istih dimenzija (tako mi se učinilo). Stari prepilam i izvadim, a novi ne može unutra. ???
U Bosni je, po ko zna koji put pišem to, katastrofa doći do dijelova, jedino naručiti. Isturpijao, upresao i isprobao.
Prednje sam mislio kad budem cilindar, ali mi se to ne radi jer ide, pali, bzvz mi sad kupusati.
gavranpero:
matija84m:
Onda dobro.
Svjesno pripasivanje :icon_thumright:
aragonY:
Da, kad citas tu po forumu neko pita gdje nabaviti dio u Hr kazu ti kupi kod Plese, idi u Tokic, idi u lager commerce itd. A u Bosni ti je uvijek na fazon pitaj onog covjeka mozda ima, pitaj i onog tamo mozda je njemu sta ostalo na stanju ;D i tako haha
Al opcenito ti si tu iz tog dijela države gdje vidim da se vozaju drlje i samo se taj fazon fura tako da ne sumnjam da su i majstori i prodavaci navikli da trpaju sto im dođe pod ruku pa si primoran snalaziti se sam kako znas i umijes.
Al eto na kraju si ipak nesto uspio, samo sto nije jeftino probijati led.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju