Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija
gavranpero:
--- Citat: PchelaUbica - 30 Rujan, 2019, 19:46:13 ---Ubaci malo u rezervar pa vidi jel do pumpe
--- Kraj citata ---
Stavio danas 100ml, ništa za sad. ;D
--- Citat: dino73n - 30 Rujan, 2019, 21:14:43 ---Probaj izvaditi onu redukciju airboxa na 16mm.
--- Kraj citata ---
Izvadio, sad je malo svjetlija svjećica.
--- Citat: matija84m - 30 Rujan, 2019, 19:54:20 ---Sad stelaj diznu na osjecaj boja je uzas.
Ali bolje i tamnija nego onako bijela. Bitno da bolje ide i da dobro prima gas
--- Kraj citata ---
Upravo, svjećicu više neću gledati, odnosno ganjati boju. Sezona je ionako na izmaku, pa neću više čačkati, jedino ako mi ne padne na um da stavljam stari cilindar.
matija84m:
Sezona tek pocinje.
Sad treba koristit svaki topliji dan za tripovanje. A bit ce ih :icon_thumright:
gavranpero:
Hm, pa ne znam baš. Ovdje negdje i snijeg najavili sutra, prekosutra. ;D
matija84m:
A otopit ce se. :icon_tongue:
Tako sam i ja uvjek gledal ide zima gotova sezona. A mos si mislit ono bas kontra vozim se svaki topli trenutak i napeglam 3000kilometara kroz zimu :icon_thumright:
gavranpero:
Uzeo kao da zamjenim selen amortizera na bloku.
Sve je to fino, da nije 1mm širi i većeg prečnika. Smontiram ga na bušilicu i turpijaj. Skinem otprilike svugdje jednako, i krenem da upresam. Sve kontam još mi samo treba da pukne taj dio na bloku ako bude negdje širi selen (ovo za tokarski stroj dušu dalo) Prodje sve dobro, sad ne može amortizer da se nakači, širi 1mm. Opet turpijaj, malo raširim donji dio amortizera i nataknem.
Manje osjećam vibracije agregata i kao blaži udari na cesti. Čeka me promjena i prednjih, a ni oni nisu u mjeri. Jbg, Kina majka. :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju