Općenito > Trgovine
Kupnja kompresora!!!
shogun:
Zato ja imam oridjiji hilti za ono sta koristim svaki dan
A za drkarenja je dobar i parkside
zvonkec92:
onda ja ocito imam srece :glasses9:
PchelaUbica:
Zvonkec imas stvarno srece. Ja sam uzeo isto taj trimer za 450 kn. Prvo palenje meni pukne cijeli mehanizam sa spagom. u redu, javio se , za dva dana.doso novi mehanizam. Sto se tice garancije.u redu su. Slali su ljudima i nove trimere i komadu.
Ali eeto kolko para tolko muzike. Odradio mi je jednu sezonu i to na knap, em je poceo slinit i na karbu i na spojevima karba i cilindra, sve se.rucke rasklimale, glavu sam odmah morao promjenit jer se rastopila od par koristenja. I tako dosta sitnica.
a da ne kazem prvo paljenje kad.radis dobijes upalu misica od potezanja uzeta. Uopce mi se ne svida. Radije.bi dao jos 1000 kn pa uzeo neku husqvarnu i imao ju 10 godina, nego svake godine dao 400kn za ovo smece
zvonkec92:
Nesmijem onda svoju hvalit previse da ju ne ureknem, ali eto radi perfektno i savrseno neznam sta bi drugo reko a bogami ima i radnih sati ta flakserica. U komadu znam i 4 rezervara skurit bez odmaranja ( osim dok tocim ) i tako nekoliko puta u sezoni
Ugl, Fico98 ima onaj kompresor 50l iz Goldya kojeg autor teme trazi pa on moze malo vise reci kakav mu je
Corector:
E kad smo kod kompresora, imam polovan star 20ak godina, neki svapski, dvoklipni s remenom, 50l.
Isprva sam se zaj#bo jer sam kupio neko srot crijevo koje je pocelo eksplodoravati pa sam ga kratio i opet bi grunulo.
Ono iz lidla mi je super za sada, i da prdne nakon vec 2 god. nemam kritike.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju