Ostalo > Razne offtopic teme :)

Polaganje vozačke za skuter (bez mjenjača)

<< < (2/10) > >>

Nikola46:
Ta cijena koju ti navodiš je za polaganje "A" kategorije, ako već posjeduješ "A" kat bez poluge mjenjača(automatik). Ako imaš položeno na automatiku, da bi dobio i za ručni mjenjač moraš u autoškoli odvest 5h i izaći na ispit iz vožnje.

Ja radim u autoškoli i evo ti tablica svih kategorija sa cijenama i ukupnom satnicom

Nikola46:
Moj savjet ti je da ako imaš 24 godine, položi A kategoriju i miran si. Polaganje na automatiku nema smisla, jer će kad tad zakonodavac(DRŽAVA) shvatit da nema kazne ako se vozi ručni mjenjač, a osoba ima položeno samo za automatik. Program polaganja je identičan, cijena također...

balki:
Kako stariš interesi se mjenjaju, sa 15 misliš da ćeš 50ccm vozit cjeli život, sa 17 bi htio 300ccm i šta će ti ikad više, sa 19 već ipak gledaš šestotke, sa 25 bi dao dušu vragu za hiljadarku...
Zato položiš A kad možeš i miran si dok živiš. Doći ćeš u priliku da ćeš probat frendov motor, ili posudit, ili iznajmit, ili trebat prevest i onda češanje po glavi kad te zaustave...

DrazenG:

--- Citat: francicfrane - 18 Ožujak, 2019, 23:24:57 ---Pozdrav!
Planiram kupiti 125 ccm skuter što bi značilo da mi više nije  dovoljna vozačka B kategorije. Iz Međimurja sam i tu kod nas (koliko mi je poznato) nije moguće polagati na "motoru bez poluge mjenjača" makar autoškole imaju tu opciju u cjeniku (Wtf? ).
Znate li možda neku auto-školu (SJEVERU HRVATSKE) gdje bih mogao polagati na skuteru pošto je 4x jeftinije (500 kn dok je cijena za A kategoriju 2500kn), a i motori s mjenjačem me ne zanimaju.

--- Kraj citata ---

Pozdrav. I mene "muči" ista stvar i također sam na Sjeveru (VŽ). Htel bi kupiti 125ccm i rado bi polagal na skuteru. Rešpekt prema svima s idejom "položiš A i miran si", al kad znam da nikad neću kupiti takav motor, odnosno zanimaju me samo skuteri:). I nije da nisam probal full gear motor, no nisam za to. Ja sam čak pitao mogu li ja kupiti skuter i onda na njemu polagati i također su me odbili... Ako dođeš do kakve informacije javi svakako...

Corector:
Momci, ovaj decki, meni je to sasvim jasno i u potpunosti vas razumijem sto zelite polagati na skuteru i ne zanimaju vas motori. Ali zato sve vise zena zeli motore!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju