Ostalo > Razne offtopic teme :)
Polaganje vozačke za skuter (bez mjenjača)
ivano_007:
To o čemu vi pričate je meni smišno ;D šta automatik, šta manualno? To nigdi ne piše, nit se to definira ko odvojena kategorija.
Položiš na automatik autu i ne možeš vozit ovog s brzinama? I obrnuto?
Držite se vi ovoga 35kW i 0,2kW/kg, ovo ostalo zanemarite.
fran_hr:
--- Citat: ivano_007 - 10 Prosinac, 2021, 22:36:24 ---To o čemu vi pričate je meni smišno ;D šta automatik, šta manualno? To nigdi ne piše, nit se to definira ko odvojena kategorija.
Položiš na automatik autu i ne možeš vozit ovog s brzinama? I obrnuto?
Držite se vi ovoga 35kW i 0,2kW/kg, ovo ostalo zanemarite.
--- Kraj citata ---
Pa da, ako polozis na automatiku smijes vozit samo automatika, pise negdje pod napomenu mislim.
Frend je polagao za AM kategoriju(49cc) sa 15 godina i polagao je na skuteru i pise mu da smije voziti samo s automatskim mjenjacem. Ali ako za to pisu kaznu nema smisla…
JogFromYamaha:
Kao sto rekoh nisu kategorije jedinstvene ima puno podkategorija i puno podkategorija homologacija vozila tako da je pametno dobiti pismeno koja vozila smijes legalno upravljati nakon stjecanja vozacke.
SX:
--- Citat: ivano_007 - 10 Prosinac, 2021, 22:36:24 ---To o %u010Demu vi pri%u010Date je meni smi%u0161no ;D %u0161ta automatik, %u0161ta manualno? To nigdi ne pi%u0161e, nit se to definira ko odvojena kategorija.
Polo%u017Ei%u0161 na automatik autu i ne mo%u017Ee%u0161 vozit ovog s brzinama? I obrnuto?
Dr%u017Eite se vi ovoga 35kW i 0,2kW/kg, ovo ostalo zanemarite.
--- Kraj citata ---
Da, kategorija je npr A2 , razlika je u mjenjacu. Pa mozda ipak da se to drugacije vodi nego da vozis bez kategorije...stvar je u ovoj napomeni da je polozeno na automatiku, pa sad je upitnik kako to tumaci u zakonu
ivano_007:
Zamisli da položiš A2 kategoriju na automatiku i želiš nekog na brzine. Onda opet trebaš ić polagat A2 kategoriju, samo na ispitu uzmeš ovog s brzinama? :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju