Ostalo > Razne offtopic teme :)
Doppler vs ostali brendovi!
Corector:
Za pezu bogami je. Ali ako su tako dobro odradili ovaj, kakav je tek S3R vario? :o
SF2 Freak:
Vrlo rado bi htio vidjeti taj S3R ali kolko sam nacuo nije Overrange vario. Ovaj S2R je 100mm , S3R je navodno max 95mm.
Ali ono kaj krasi S#R je vjecnost. NA njemu se nista ne mijenja. Kod tokara si das napraviti utege razlicitih gramaza i gas.
Cekam daljnje komentare Strumfova :toothy9: i preostalih talijana
Corector:
Sto ces uciniti kad se sjebe bronca na ovom Doppleru? Da li ces ugraditi semeringe i uciniti ga vjecnim?
zvonkec92:
S2BR je definitivno kralj među variomatima, nek mi neko pokaže i jedan minarelli AC sa bačvom ( 70cc ) koji po ravnom nagura 98 GPSa, realno tolko jedva nabere rezo spuh na mini a ja to imam na bačvi sa dopplerom
SF2 Freak:
--- Citat: Corector - 14 Ožujak, 2019, 18:46:02 ---Sto ces uciniti kad se sjebe bronca na ovom Doppleru? Da li ces ugraditi semeringe i uciniti ga vjecnim?
--- Kraj citata ---
Kupit cu novi zapravo vec sam u nabavci za stek jos jednoga
--- Citat: zvonkec92 - 14 Ožujak, 2019, 18:49:15 ---S2BR je definitivno kralj među variomatima, nek mi neko pokaže i jedan minarelli AC sa bačvom ( 70cc ) koji po ravnom nagura 98 GPSa, realno tolko jedva nabere rezo spuh na mini a ja to imam na bačvi sa dopplerom
--- Kraj citata ---
Mrale toga se sijecam. Sa bacvom AC 70 napego si runnera by Tomy-zg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju