Ostalo > Razne offtopic teme :)
Doppler vs ostali brendovi!
Corector:
A bokte, pa nisam znao da je i ovdje frka hahahaha :laughing6:
Ima taj Doppler potencijala na pezi, ali mossi i polii za pezu su jeenodtavno zaostali u razvoju i naravno da ne valjaju
tdj595:
Doppler variomate proizvodi jasil u portugalu, vec po 3 put to pisem, toliko o francuskim dijelovima. Isto je i s yasuni...
https://www.pedparts.co.uk/product/4005/jasil-ng-speed-variator--speedight-ludix
Slika je vjerojatno od nekog modela za pia/minu ali dizajn i sve je identicno ovom na videu sta je sf2 stavio...
Dax:
Jao suhi sunce moje,pa si car,sad si me osvestio hahahahahha
Libu me tuki za doppler,ne kazem da je smece,ima i gorih!
Moza samo pase na pezi,ali za ostalo ne vjerujem
Jer treba ustelat prijenos kako treba i da ga iskoristavas do kraja!!!!!
Pia sa doplerom garantirano remen leti van jer je dopler 95mm,a remen na pia ide u serijali do 100mm,a da ne pricamo o multivaru na kojem ide cak i mali vise od 102,a na poliniu i mhru uredenom i preko 104
Tako da doppler tu ne igra igru
Nakon tri sezone i ulupanih krdo novaca u stelanje i dijelove mogu rec da sam skoro dosao do samom vrha stelanja piaggia i da tesko moze bolje!!!!!!!
A doppler nema sta trazit u takvom setupu
A to ti moze i Dario007 potvrdit jer smo skoro sve preresetali na prijenosu i fergazerima
On cak i vise zbog vise vremena
Peza,pia,mina nije sve isto!!!!
Svaki od njih trazi svoju stelui drugacije dijelove
Eto suvi,nemoj me ljutit jer cu ti sad doc na posao i zahtjevat cu edukovanje u praksi,ali ti ides po bambucu da mogu pozorno slusat
Hahahahah
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
PchelaUbica:
--- Citat: tdj595 - 14 Ožujak, 2019, 09:55:28 ---Doppler variomate proizvodi jasil u portugalu, vec po 3 put to pisem, toliko o francuskim dijelovima. Isto je i s yasuni...
https://www.pedparts.co.uk/product/4005/jasil-ng-speed-variator--speedight-ludix
Slika je vjerojatno od nekog modela za pia/minu ali dizajn i sve je identicno ovom na videu sta je sf2 stavio...
--- Kraj citata ---
Hahahahahha toliko o njegovoj "francuskoj tuning kuci"
Corector:
Neki dan zujao po motori.hr i gle na sta naletim :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju