Tehnički kutak > Garaža
Piaggio zip fastrider - ghoustrider by vlayco
Vlayco:
:icon_scratch:
Juce i danas po celi dan igranka sa ovom robijom od phbg a.
Znaci naliva ga na leru da je to brutalno,prosetao sam se sa pilot diznama od 35 do 50,iglu spustao,glavne dizne od 75 do 98,pomerao kut paljenja na 20° (veci kut zdere vise goriva na pocetnim otklonima gasa) i nista nisam dobio.Daria sam cimao i juce i danas,na kraju sumnjamo da je krab ne ispravan,sutra uzimam dell 19 od poznanika i od drugog mikuni vm22 pa cu videti sta se desava...Evo kako radi u leru bez icega,a u voznji kad olize rezonu odkida kicmu...
Evo slika svecke,nova je pa i ne pokazuje bas kako treba
dacerovs:
Meni ovo djeluje kao da te ovaj mehanicki cok prca, isti problem sam imao na Luni kad mi se raspo busir sajle prije ovog napinjaca za stelanje coka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
Uputio ga u selne koje nije imao,dihtung pod poklopcem,provjeru coka jel zatvara,podesenost plovka,potpuno prigusenje na seraficu smjese i dalje trokira kao pomahnitao.
Cak sam mu rekao da ide provjeriti jer vakum pumpa propusta gorivo u vakumski dio,ali izgleda da je sve ok.
On ima onu kombinaciju PHBG-a sa AN atomizerom,pa je to vjerovatno glavni uzrok zasto prca.Sutra ce on u probu sa posudjenim karbom da ne razbija glavu i ne gubi vrijeme ako karb zafrkava.
Vlayco:
Pucanj u prazno,morao sam,samo da bi savest bude cista da sam probao sve sa ovim karbom...
Karb je dosao sa klipicem 40,ja sam se malo igrao i povecao skosenje na 50,odnosno za 1mm.Videcu koliko ce doneti boljitka,ako ne onda i ne mora..
Za mesec dana stize kopija pwk karburatora sa powerjet om,OKO 21mm karb.Drug ga vozi na nrg sa mk2racingom,bukvalno nam je trebalo pola sata da ga ustelujemo...
Cena manje od 25usd,toliko dam za cigarete za nedelju dana...
Vlayco:
Uz turpijanje klipica morao sam i iglu praviti...
Subler u ruke,babina igla za pletenje i udri.
Trebalo mi ne dobrih 45 minuta,materijal je neki aluminijum debljine 6mm,a trebalo ga je svuci na 2.5mm...
Iz toga se izrodila W19 igla,mozda jedna od najsiromasnijih u phbg spektru.
Bilo kako bilo,ja dobih rad na leru,seraf smese skroz zatvoren,ali radi...
Preslozen i cok,promenjena sajla,oprugica jos malo istegljena da jace naleze.
Sent from my SM-J610FN using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju