Ostalo > Motocikli
Aprilia RS 125 Cudan zvuk
sole9:
Nisam pametan uopće,najbolje otvorit masinu i pregledat prije nego bude prekasno.Npr normalno je da malo tucka kvacilo,ali kad se stisne kuplung ono treba prestat.Nista,najbolje pregledat lezajeve
TekaRox:
Zaboravio sam spomenit detalj znaci cuje se izmedju 3500-4500 a sve iznad je normalno.
Zato ne mislim da je lezaj jer bi se valjda culo sve jace
TekaRox:
Jel moze sta bit motoru ako se vozi bez rc ventila?
Znaci samo onaj poklopac..jel moze nesto crknit ili ce samo bit slab u malim obrtajima?
Pitam da izvadim onu “sjekiricu” da vidim jel sta bolje. Samo da testiram
sole9:
Neće bit bolje.Mozes vozit ali bit će ti mrtav do 8 tisuća..bas nikako neće ic,a poslje 8 ce puniti kako treba. Ja bi rade umjesto skidanja komplet ventila samo nategnuo sjekiricu da bude skroz gore.cisto iz sigurnosti
TekaRox:
--- Citat: sole9 - 03 Ožujak, 2019, 00:42:19 ---Neće bit bolje.Mozes vozit ali bit će ti mrtav do 8 tisuća..bas nikako neće ic,a poslje 8 ce puniti kako treba. Ja bi rade umjesto skidanja komplet ventila samo nategnuo sjekiricu da bude skroz gore.cisto iz sigurnosti
--- Kraj citata ---
Vozio sam s poklopcom samo..da trom je skroz, ne moze krenut uzbrdo u prvoj..moze ak ga drzis na kvacilu i nabijas obrtaje.
Sjekiru sam stavio maloprije i nategnuo skroz zicom da je uvijek otvoreno..radi sigurnosti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju