Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 180FXR by Kerofa

<< < (12/13) > >>

Corector:
E tako ti je mene peza zajebavala jebela mater svoji. Uzmo spijunski listic i priblizi taj pickup sto blize prugi od magneta. Tih 0.15 je super mjerq, prakticki ga dlaka odvaja. Ako ne mozes ostvariti tako malu udaljenost, malo poturpijaj rupice od nosaca pickupa prema DOLJE!
Netko je imao isti slucaj i sa Kymcom.

Svaka cast skinuo si oko 50W gubitaka s cistim i cvrstim kontaktima te dobrim vodicima :icon_thumright:

180SPSveIspodSporo:
Evo dugo nisan nista objavija o cvaji zato sta san kupija novi motor yamahu xt660x pa san se razmislja prodati cvaju ali san odlucija da necu jer san skuzija da nisan lud je prodati tako da moran jos malo yamahu upicaniti pa cu nastaviti sa cvajun mozda uzmen karburator od prijatelja on ima polini 26 na sru 172 sad je uzeja novi jolly moto auspuh za sra pa misli 28mm staviti. Jos san se sitija da iman doma masinu od zipa 125 4t sa 2000km pa cu jos malo pa novu temu otvoriti jer zelin kupiti ramu od zipa 125 ili 100 pa mi je u planu sloziti naturpijanoga zipa 200/250

Sent from my S60 using Tapatalk

dacerovs:
Podrzavam Zipa 200/250! Imas isti takav projekt na ModernVespa pa pogledaj, Zip125 4T AC u Zip250cc
Ja cu isto to napravit na svom X8 sa 150cc 4T AC na 200/209 malossi. Uglavnom sve pase, treba Lc cilindar/glava itd itd, kiler od vxra ili nest slicno i el.pumpa il ostavit mehanicku ako nabavis ispravnu, spuh i karb 30+mm.
Za 250cc je vec gimnastika i tu treba druga radilica. Davno je Steef pisao o prepravci Leadera da bude Quasar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

180SPSveIspodSporo:

--- Citat: dacerovs - 10 Travanj, 2019, 16:38:20 ---Podrzavam Zipa 200/250! Imas isti takav projekt na ModernVespa pa pogledaj, Zip125 4T AC u Zip250cc
Ja cu isto to napravit na svom X8 sa 150cc 4T AC na 200/209 malossi. Uglavnom sve pase, treba Lc cilindar/glava itd itd, kiler od vxra ili nest slicno i el.pumpa il ostavit mehanicku ako nabavis ispravnu, spuh i karb 30+mm.
Za 250cc je vec gimnastika i tu treba druga radilica. Davno je Steef pisao o prepravci Leadera da bude Quasar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Najvjv ce biti 200 ili 209 ali o tome cemo u drugoj temi

Sent from my S60 using Tapatalk

Bump:
A jel propalio anlaser?  :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju