Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 180FXR by Kerofa
180SPSveIspodSporo:
Evo motor je slozen grana od auspuha brtvi samo jos nisan rjesija problem paljenja na anaser i sat mi je krepa tako da se sad vozin bez sata narucen je novi sat i nove plastike od zadnjih zmigavca ali nemogu nigdi naci plastiku od stopa tako da mi je jos ostalo rjestiti taj problem sa paljenjem i prominiti relej od zmigavca da motor bude kompletan to se planiram ubrzo rjestiti tako da se mogu lagano pribaciti na tuning
Sent from my S60 using Tapatalk
180SPSveIspodSporo:
Iman jedno pitanje uzea bi usisne lamele samo neznan koje prijatelj mi na sru 172 ima neke malossi sad ja vidin da ih ima puno pa neznan koje su najbolje i dali mi uopce ima smisla stavljati usisne lamele sad posto jos neman veci karburator
RunnerSukosan:
Uzmi stage6 tassinari, malossi vl16 ili polini big valve. Za malossi i polini ces morati usis malo liznut
aprilija top:
Malosi vl13 ili jos bolje vl16 ili ak uzmes polini big trebas sirit usis i blokove.ok je i tassionati ili top performans.
180SPSveIspodSporo:
Vec dobro dugo gledan tassinari pa cu najvjerovatnije uzeri toga a nedade mi se bas siriti usis posto mi je motor sastavjen
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju