Tehnički kutak > Garaža

SR 180-DAX

<< < (19/23) > >>

dario007:
k**ra* ste vi stelali,vidi se tko drzi serafciger u ruci :laughing7:

Ide sad BB-ac bas fino,u voznji djeluje puno jaci od mog Powera,valjda radi bijesnog momenta.
Jos ima malo finesa i to je to,iako je meni isao odlicno i kad sam zadnji put probao sa dellom 20.5mm.

Probali smo Tomi na BB-u,ja na Poweru i ode 3 duzine od 0-krajnje i tako se drzimo cijelo vrijeme.Tak je i iz leteceg,mozda nijansu manje

I koje sam srece zaboravim da sam mob stavio u plitki dzep i od propinjanja BB-a mi ispadne,sreca da ga je Dacerovs vidio na cesti.Ja nisam ni skuzio da je ispao.

Dax:
Jeb..... oni su pili bambuce,to ti je uvijek tako
Uglavnom sad ide motor najbolje do sada,ima momenta ko gluha krmaca
Po meni kako smo ga usteleli tako je i ostalo,vratio sam seraf smjese na 2:20 jer tu ima tvrde taktove,a javlja se na 1:20 hmmmmmm
Zna i fali mrvicu goriva u startu i lamele 0.30 ce ici van i narucuju se 0.35
Sa 0.35 ce se dobit bolji moment,snaga,odaziv i performanse,a sa 0.30 se dobiva bolje ubrzanje,ali su zato u krajnjoj 0.30 pre tanke i gubi se na snazi
Sad je ler 50 talo da se jucer islo do Aprilie topa i posudene 52,55,58 ler dizne
Po meni ce ova 55 biti taman i seraf smjese na oko 1:15,ili cu ici na 52,to cemo jos isprobat

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Dax:
Kako nisam zadovoljan sa stelom karba narucene su i igle da dell 25 bhbl
Ciljam dobit ler oko 50 i glavnu 100 da bi to bilo kako treba i da se spektar ispegla
Motor ide slabije malo u startu,ali kida od pola gasa do kraja i tu ide odlicno,goriva ima i vise u startu tako da cu se morat ipak malo poigrat,ali ne samo sa jednom iglom
Uz to narucene lamelice polini 0.35 da se dobije malo na momentu i agresivnosti

Danas se malo i igralo sa rolicama
Sad mi vrti 8500 sa 16.6g pa sam se odlucio slozit jos jedan set,ali ovaj put po ps-u
Tezina ce bit 18.4g pa ce se olaksavat koliko ce trebat
Ispresani utezi iz orginal pia 19x15.5 7.5g rolica i poturpijani naknap da idu u polini 15.7 20x17 i upresani
Stavljen loctite hard kod upresavanja i nakraju pi rubovima
Malo cemo se poigrat sa prijenosom dok se cekaju igle

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

dario007:
Odlicno si se sjetio,svaka cast... :headbang:
Probaj sad gadjati onih 7800rpm kroz ubrzanje :happy6:

Corector:
Jos se nitko nije opekao s budzingom rolica, ja to radim vec 3 godine i nema klimanja, dok se oem utezi redovito rasklimaju. Zahvalna je ta plastika od rolica jer se jebeno veze za aluminij i sa superljepilom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju