Tehnički kutak > Garaža

SR 180-DAX

<< < (11/23) > >>

boulybox:
Jes serijski centralni....nemam ti ja pojma za obrtaje znam samo da motoric ide ok, vrti se taman i meni je dovoljno. Mozemo usporedit ako oces sljedeci vikend ak ce bit lijepo navratite na neku kahvu na zapadni dio grada

aprilija top:
Ima linearku isto ce mu 15.7 bit lagano sa ser oprugom.

dario007:
Ja bi to po skolski,najmeksi centralni koji stabilno drzi okretaje i onda rolicama ustelao,pa federi kvacila od najmeksih prema tvrdjima.Sa tom kombom je najmanje gubitaka u prijenosu i tak mora najbolje ici.

Corector:
 :happy8: Koliko mene pamcenje sluzi, svako micanje sajbice izmedju ventilvara i bcne uzrokuje zestoko struganje remena po bendixu. Rub bendixa svakako treba pobrusiti da ne dere remen.
I treba vidjeti za situaciju i izlaznost s Mitsuboshijen. Za BB se vrte 2 mjere remena, onaj za SP koji je duzi i onaj za AC kraci.

igor.sb:

--- Citat: Dax - 24 Veljača, 2019, 18:45:13 ---
--- Citat: BP - 24 Veljača, 2019, 18:29:50 ---Jel imas sajbicu od polinia na bolcni? Meni je osjetno bolje radio bez nje, a imamo isti setup osim federa kuplunga.

--- Kraj citata ---
Imam orginal 1mm,po manualu
Kad maknes sajbicu malo izgubis na startu,a dobis malo u krajnjoj
Budem probao skombinirat samo 0.5 sajbicu kod bolcne da vidim kako ce se onda ponasat

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---

BP je mislio na polini sajbicu koju dobijes u setu s variom, 0,5mm
onu original koja je u remenici od 1mm nikad ne skidas

mislim da dosada nitko nije vozio bb sa tako teskim rolama  :laughing7: :laughing7:
serijski centralni pa vidjet kak ce se ponasati i okretaje ganjaj ispod 8t, sve preko 8 je tu mač

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju